Kredi Notu Sıfır ve Düşük Olana, Sicili Bozuk Olana 14 Bankadan Kredi Müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kredi Notu Sıfır ve Düşük Olana, Sicili Bozuk Olana 14 Bankadan Kredi Müjdesi

14 bankadan kredi notu düşük olan ve 0 lan vatandaşlara ihtiyaç kredisi açıklaması geldi. Detaylar ve bilgiler yazımızda.

Kredi 2 Mayıs 2022 16:06 0
Kredi Notu Sıfır ve Düşük Olana, Sicili Bozuk Olana 14 Bankadan Kredi Müjdesi

Kredi notu sıfır olanlara ve kredi notu düşük olan vatandaşlara bazı bankalar kredi veriyor.

Kredi çekmek isteyen vatandaşların en çok karşılaştığı konuların başında bu geliyor. Birçok vatandaş, daha önce ödeyemediği borçtan dolayı kara listeye düşüyor ve kara listede olduğu için o vatandaşa ne kredi veriliyor ne de kredi kartı. Ancak bazı bankalar , kredi notu sıfır olan vatandaşlara kredi ve kredi kartı veriyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda kredi notu sıfır olan ya da düşük olan vatandaşlara kredi veren bankalar hakkında detaylara yer verdik.

 

Özellikle son dönemlerde geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş, banka kredilerine muhtaç kaldı. Bankalardan kredi çeken vatandaşlar ise hayat pahalılığı sürdüğü için ödemelerinde oldukça sıkıntı yaşadı ve kredileri nedeniyle hacizlik olup kara listeye düştü.  Bu vatandaşlar sicil affı bekliyor. 

KAMU BANKALARI VERİYOR MU?

Bilindiği üzere kamu bankalar Ziraat , Halk ve Vakıfbank olarak öne çıkıyor. Bu bankalar , kredi notu düşük olan kişilere evrak maaş bordrosu olmadan biraz zor kredi veriyor. Kredi notunuz düşükse ve kredi çekmek istiyorsanız maaş bordronuzu , gelirinizi ibraz etmeniz gerekmektedir. Bu bankalara bu şekilde yapacağınız başvuru sonucunda 30 bin liraya kadar kredi kampanyalarından faydalanabiliyorsunuz. 

 

KREDİ NOTU NEDİR NASIL YÜKSELİR?

Kredi notu, bankalar birliği veri tabanında toplanan bilgileriniz sonucu oluşan bir sistemdir. Söz konusu sistem ile ödemeleriniz, maaşınız , borcunuzu ödeme düzeninize göre oluşur. Kredi ve kredi kartı borçlarını zamanında ödeyenlerin notları yükselirken , bir taksiti bile geciktirmeniz durumunda kredi notunuz düşmektedir. Kredi notunuzu yükseltmek istiyorsanız öncelikle kredi kartı sahibi olmanız ve kredi kartı borçlarınızı düzenli şekilde zamanında ödemeniz gerekmektedir. Sadee asgari ödemeyi yapmak kredi notunuza çok etki etmez. Tüm borcu zamanında ödemeniz gerekmektedir. 

KREDİ NOTU DÜŞÜK OLANLARA KREDİ VE KREDİ KARTI VEREN BANKALAR

Kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi ve kredi kartı veren bankalara baktığımızda ise Fibabanka , Burganbank, Citibank, Alternatif Bank ve Arap Türk Bankası 'nın kredi ve kredi kartı verdiği görülmektedir.

Sicili bozuk olan , kara listede olanlara , gelir durumuna göre kredi veren bankalar ise şu şekilde: Fibabanka, Enpara, NKolay, Aktifbank, Odeabank, TEB, Albaraka, Akbank, Burganbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası ve Kuveyt Türk Katılım Bankası

Söz konusu kredilerden faydalanmak için size en yakın bankaya müracaat edebilir, bu konularda detaylı şekilde bilgi alabilirsiniz. 

Kredilerin faiz oranlarına baktığımızda ise hala yükske faiz oranlarının vatandaşlara sunulduğu görülmektedir. İhtiyaç kredisi için bankaların faiz oranları 1.6 ile 2.5 arasında değişiyor. Konut kredisine baktığımızda ise bankaların faiz oranlarının 1.29 ile 2.62 arasında değiştiği görüldü. Taşıt kredisinde ise kredi faiz oranı aylık en düşük 1,87 iken en yüksek 2,57 seviyesinde vatandaşlara sunuluyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç