Kredi Kullanmak İsteyen Asgari Ücretlilere Halkbank'tan 30.000 TL!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kredi Kullanmak İsteyen Asgari Ücretlilere Halkbank'tan 30.000 TL!

Halkbank, asgari ücretle çalışan ve kredi kullanmak isteyen vatandaşlara 30.000 TL veriyor! İşte başvuru şartları ve detaylar...

Kredi 13 Mayıs 2024 0
Kredi Kullanmak İsteyen Asgari Ücretlilere Halkbank'tan 30.000 TL!

Türkiye'de asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına dair tartışmalar devam ederken asgari ücretliler derin bir ekonomik kriz içerisinde olduklarına dair gerçekle karşı karşıya kalıyorlar. Bu krizden acil olarak çıkışın yolu ise toplu bir para bulmaktan geçiyor. Ancak asgari ücretliler bu konuda çok geniş imkanlara sahip değiller. Asgari ücretlileri memnun eden açıklama ise Halkbank'tan geldi.

HALKBANK KAMPANYAYI AÇIKLADI!

Halkbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile asgari ücretlilere kredi imkanı sağlanıyor. İhtiyaç kredisi çekebilecek olan asgari ücretliler bu şekilde finansal durumlarını toparlayabilme imkanı bulacaklar.

Bankalar asgari ücretlilere kolay kolay ihtiyaç kredisi vermiyorlar. Bankalar asgari ücretlilerin işlerinin garantili olmadığı gerekçesi ile kredi verirken çok iştahlı olmuyorlar. Halkbank ise asgari ücretlilere bir imkan sunuyor. Halkbank'a başvuru yapacak olan asgari ücretliler kolay bir şekilde ihtiyaç kredilerini kullanabilecekler.

Halkbank asgari ücretlilere verilecek olan ihtiyaç kredisi için koşulları açıkladı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 5,45 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Bu faiz şu anda bankalar arası faiz ortalamasına göre makul bir seviyede bulunuyor.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde asgari ücretliler 36 aya kadar vade ile kredi kullanabiliyorlar. Ancak 36 aya kadar vade sadece 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde geçerli oluyor. Bu limitin aşılması durumunda ihtiyaç kredisi azami vade sürelerinde değişiklik oluyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. 100.000 TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile kullandırılıyor.

30.000 TL'NİN MALİYET HESAPLAMASI

kredi.jpg

Halkbank asgari ücretlilere verilecek olan ihtiyaç kredisinin maliyet tablosunu da yayınlandı. 36 ay vadeli 30.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda bankaya aylık 2.323 TL kredi taksiti ödeniyor. Bu kullanılan 30.000 TL ihtiyaç kredisi için Halkbank'a müşteriler 3 yıl boyunca toplamda 83 Bin TL geri ödeme yapıyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç