KPSS'siz Özel Güvenlik, Temizlik Personeli, Ambulans Şoförü ve İşçi Alımı İlanı İŞKUR'da Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS'siz Özel Güvenlik, Temizlik Personeli, Ambulans Şoförü ve İşçi Alımı İlanı İŞKUR'da Geldi

İŞKUR üzerinden bugün yayımlanan ilanlarda en az ilkokul ve ortaokul mezunları arasından kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. İlanlar yazımızda.

Kamu 15 Haz 2022 16:22 3
KPSS'siz Özel Güvenlik, Temizlik Personeli, Ambulans Şoförü ve İşçi Alımı İlanı İŞKUR'da Geldi

Son dakika : Kamuya KPSS'siz temizlik personeli, büro personeli, güvenlik görevlisi ve ambulans şoförü ile işçi alımı.

İŞKUR üzerinden art arda duyurular yayınlandı. Yayınlanan duyurularda en az ilkokul ortaokul mezunları arasından KPSS şartı olmadan farklı pozisyonlara personel alımı yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvuru detaylaırna ve başvuru bilgilerine yer verdik.

KPSS ŞARTI YOK

İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı İlanları kısmından yayınlanan duyurulara baktığımızda KPSS şartının aranmadan yapılan personel alımlarına başvuracakların aşağıdaki şartları taşıması gerektiğine yer verildi:

- Türk vatandaşı olmak ve kamusal hakları kullanmaktan mahrum bırakılmamış olmak.

- TCK 53 üncü maddede belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş ya da askerlik çağına gelmişse askerlik yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- Görevini yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

İLANLAR VE ALIM YAPILAN KADROLAR

Yayınlanan ilanlar , alım yapılan kadrolar ve ilan metinleri şu şekilde:

İBB bünyesinde bulunan kamu şirketi İSPER tarafından yayınlanan ilanda en az ortaokul mezunu 46 kapama açma personeli alınacağına yer verildi. İlan metni için TIKLAYIN

İsper tarafından yayımlanan diğer ilanda ise 5 büro işçisi, 1 büro yönetimi elemanı, 3 mühendis, 1 bilgisayar programcısı, 1 mütercim ve 1 uygulama uzmanı alımı yapılacağı açıklandı. İlan için TIKLAYIN

Zeytinburnu Belediyesi 22 özel güvenlik görevlisi alımı için TIKLAYIN

Zeytinburnu Belediyesi diğer ilanında ise 15 temizlik personeli 1 psikolog alımı için TIKLAYIN

İzmir'de belediye bünyesine 2 gıda mühendisi, 5 yükleme personeli, 1 veteriner hekim, 5 temizlik personeli, 2 paketleme işçisi, 4 mekanik bakım teknikeri, 2 kazan teknikeri, 7 kasap, 4 elektrikçi ve 4 büro personeli alımı ilanı için TIKLAYIN

İBB tarafından yayımlanan ilana baktığımızda 1 Ambulans şoförü ve 1 hemşire alınacağına yer verildi. İlan için TIKLAYIN

Özel sektöre yapılan ambulans sürücüsü alımı ilanları ise şu şekilde:

Burada ilanlara , ilan numarasını öğrenip 170 'i arayarak başvurabilirsiniz. 170'i arayarak sadece yukarıda resimde gösterilen ilanlara başvurabilirsiniz. İlan metni verilen ilanlar için başvuru bilgileri, ilan metinlerinde detaylı olarak verilmiştir. 

Kamu ilanlarından bildirimle haberdar olmak , ilanları kaçırmamak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İspere başvuru yaptım aylar geçti ne arayan var ne soran anlayamadık gitti çözüm lazım çözüm
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nasıl baş vura bilirim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
abresinz nerde