KPSS'siz Noter Katibi Alımı Başvurusu Başladı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS'siz Noter Katibi Alımı Başvurusu Başladı 2022

Son dakika haberi: İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuruda KPSS şartı olmadan noter katibi alımı yapılacağına yer verildi.

KPSS'siz Personel Alımı 25 Tem 2022 20:17 0
KPSS'siz Noter Katibi Alımı Başvurusu Başladı 2022

KPSS'siz noter katibi alınacak.

Türkiye Noterler Birliği Antalya Noter Odası Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından noter bünyesine personel alımı yapılacağına ye rverildi. Yetiştirilmek üzere alınacak personeller , eğitimin ardından noterlerde noter katibi olarak göreve başlayacak. 

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana baktığımızda başvuruların başladığı ve başvuru için adaylara 2 gün süre verildiği görülüyor. 27 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılabilecek başvuru için detaylar yazımızda.

BAŞVURU DUYURUSU

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi , iş ilanları kısmından yayımlanan personel alımı ilanına baktığımızda detayların şu şekilde olduğu görülüyor:

"Antalya Noter Odası Başkanlığı'nda yetiştirilmek üzere, Noterler Birliğince ücretsiz olarak 'Katip Adayı Yetiştirme Kursu' düzenlenecektir. 

Kişilerin ilanda belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Eğitim sonunda katılımcılara eğitime katıldıklarına dair belge verilecektir. 

Başvuruda bulunmak isteyen adayların 27.07.2022 tarihi mesai bitimine kadar eğitimin verileceği odanın Gebizli Mahallesi Termessos Bulvarı Ateşoğulları Plaza No:54/1 A1/5 Muratpaşa/ANTALYA adresine CV'leri ile bizzat ya da  mail adresine fotoğraflı CV'lerini göndererek başvurmaları rica olunur."

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde açıklandı:

-19-35 yaş aralığında 

-Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, klavyesi hızlı, analitik düşünme yapısına sahip, okumayı ve araştırmayı seven, iletişim yeteneği yüksek ve ekip çalışmasına yatkın

-Adalet lisesi, örgün adalet meslek yüksekokulu, örgün olarak dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi ve Maliye bölümlerinden mezun

BAŞVURU BAŞLADI

İlana başvurular başladı. Toplamda 40 personel alımı için yayımlanan ilana baktığımızda başvuruların şahsen ya da mail yolu ile yapıldığı görülüyor. Başvurusunu özgeçmişi ile yapmak isteyen adayların Gebizli Mahallesi Termessos Bulvarı Ateşoğulları Plaza No:54/1 A1/5 Muratpaşa/ANTALYA adresindeki Antalya Noter Odası Başkanlığı 'na şahsen yapması gerekmektedir. Mail ile başvuru yapmak isteyenlerin özgeçmişlerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir. 

Adayların başvurularını 27 Temmuz tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. 

İşe alınacak adaylara ücretsiz kurs verilecek ve kursun ardından adaylar noter katibi olarak göreve başlayacak. 

DİĞER İLLERE DE ALIM GELECEK. İLANLAR GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç