KPSS Vatandaşlık ve Güncel Bilgiler Soruları Cevapları, Yorumları (Kolay Mıydı Zor Muydu?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS Vatandaşlık ve Güncel Bilgiler Soruları Cevapları, Yorumları (Kolay Mıydı Zor Muydu?)

KPSS lisans vatandaşlık ve güncel bilgiler testinde sorulan sorular ve cevapları araştırılmaya başlandı. İşte sınavda sorulan sorular ile cevapları.

Sınav 31 Tem 2022 14:16 1
KPSS Vatandaşlık ve Güncel Bilgiler Soruları Cevapları, Yorumları (Kolay Mıydı Zor Muydu?)

KPSS vatandaşlık ve güncel bilgiler soruları , cevapları yorumları.

2022 lisans KPSS 'nin ardından öğrenciler , sınavda sorulan soruları ve bu soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda söz konusu durumun detaylarına yer verdik.

KPSS SÜRESİ , SORU SAYISI

KPSS bugün saat 10.15'te başladı ve adaylara 120 soru için 130 dakika süre verildi. Genel Kültür ve Genel Yetenek testlerinden 60'ar sorunun sorulduğu sınav sonrasında adaylar soruları cevapları merak ederek araştırmaya başladı. Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI VE SONUÇLAR NE ZAMAN?

KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenek testlerinin soru ile cevaplarının yüzde 10'luk kısmının gelecek hafta alan bilgisi sınavlarından sonra erişime açılması bekleniyor. Sınav sonuçları ise 2 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları açıklanınca bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

VATANDAŞLIK VE GÜNCEL BİLGİLER TESTİ

KPSS vatandaşlık ve güncel bilgiler kısmından çıkan sorular , cevapları en merak edilenler arasında oldu. Bilgiye dayalı olan bu kısımda vatandaşlara aşağıdaki konulardan soru soruldu:

  • Hukuka Giriş
  • Anayasal Gelişmeler
  • Genel Esaslar ve Temel Haklar
  • Yasama, Yürütme, Yargı ve İdari Yapı
  • Uluslararası Örgütler

SORULARI CEVAPLARI

KPSS'den çıkan adaylar vatandaşlık ve güncel bilgiler kısmındaki soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Sınavda vatandaşlık ve güncel bilgiler kısmında sorulan soruları, cevaplarını, sınavda aklınıza takılan soruları aşağıdaki yorum kısmından yazın ve kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunun.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
vatandaslıga surem yetmedı bakamadım hepsınıde yapabılıyodum genel kulturde surem yetmedı