KPSS tercih sonuçlarına göre KPSS taban puanları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS tercih sonuçlarına göre KPSS taban puanları açıklandı

Son dakika haberi: KPSS 2023/3 tercih sonuçlarının ardından taban puanlar açıklandı. İşte KPSS tercihleri taban puanları.

KPSS 19 Ocak 2023 16:18 0
KPSS tercih sonuçlarına göre KPSS taban puanları açıklandı

KPSS 2023/3 tercih sonuçlarına göre taban puanlar belli oldu. İşte KPSS tercihleri sonuçlarına göre en düşük ve en yüksek puanlar.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli kamu personel alımı sonuçlarının açıklandığına yer verlidi. Sonuçlara baktığımzıda 

"KPSS-2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler" ifadesi ile yayınlanan son dakika açıklaması şu şekilde:

LİSANS KADROLARIN TABAN PUANLARI

Lisans kadrolara baktığımızda mühendislerin 92'yle atandığı, büro personelinin 80'le atandığı, mimar kadrosuna ise 93 KPSS ile atama yapıldığı görüldü. Şehir plancısı kadrosuna ise 88 KPSS ile atama oldu. KPSS 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı lisans mezunu alım yapılan kadroların taban puanları şu şekilde açıklandı:

ÖN LİSANS KADROLARIN TABAN PUANLARI

Ön lisans kadrolara baktığımızda , büro personeli alımında 78 KPSS ile atama yapıldığı görüldü. En yüksek puan ise 87 olarak açıklandı. KPSS 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ön  lisans mezunu alım yapılan kadroların taban puanları şu şekilde açıklandı:

LİSE KADROLARIN TABAN PUANLARI

Lise mezunu temizlik personeli ve destek personeli alımına baktığımızda en az 63 KPSS ile en fazla 93 KPSS ile atama oldu. KPSS 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı lise mezunu alım yapılan kadroların taban puanları şu şekilde açıklandı:

Kadın erkek adaylar, çalışanlar bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç