KPSS puan sınırı yok: Süleyman Demirel Üniversitesi 66 personel alımı başvurusu sona eriyor 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS puan sınırı yok: Süleyman Demirel Üniversitesi 66 personel alımı başvurusu sona eriyor 2024

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan ve başvurusu devam eden 66 personel alım ilanına başvurular 19 Nisan tarihi ile sona erecek

KPSS puan sınırı yok: Süleyman Demirel Üniversitesi 66 personel alımı başvurusu sona eriyor 2024

Süleyman Demirel Üniversitesi 66 personel alımı başvurusu sona eriyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan ve başvurusu devam eden 66 personel alım ilanına başvurular 19 Nisan tarihi ile sona erecek. Üniversite tarafından yayımlanan ilana baktığımızda hemşire, sağlık teknikeri, güvenlik görevlisi, destek personeli kadrolarında personel alımı yapılacağı görülüyor. Bizde bu yazımızda söz konusu personel alım ilanının detaylarına yer verdik. İşte kadrolar ve başvuru bilgisi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3-Adayın başvurduğu pozisyon niteliğine göre 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
4-Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
5-Erkek adaylar için askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
6-Tercih edilecek pozisyon için belirlenen özel şartları taşıyor olmak.
7-İlgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde, yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında, hafta sonlarında ve vardiyalı çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.
8-Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURU

1-Adaylar 03-19 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı üzerinden “Süleyman Demirel Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak başvuruda bulunabilecek olup şahsen, posta veya diğer yollarla yapılan başvuralar kabul edilmeyecektir.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç