KPSS 2023/7 tercihleri ile atanamayanlar dikkat: KPSS 2023/2 memur alımı başvuru tarihleri açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS 2023/7 tercihleri ile atanamayanlar dikkat: KPSS 2023/2 memur alımı başvuru tarihleri açıklandı

Son dakika haberi: KPSS tercihleri hakkında açıklama geldi ve merkezi yerleştirme memur alımı tarihlerine yer verildi.

KPSS 2023/7 tercihleri ile atanamayanlar dikkat: KPSS 2023/2 memur alımı başvuru tarihleri açıklandı

KPSS 2023/7 ile atanamayanlar dikkat: 2500 memur alımı daha yapılacak.

KPSS 2023/7 merkezi atama tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanması ile başvuru yapan 50 binden fazla aday sonuçlarını kontrol etti. Ancak ne yazık ki tercih yapan 52 bin 171 kişiden sadece 368'inin ataması yapıldı.

Ataması yapılmayan, KPSS puanı, atanan adaylara göre düşük olan adaylar için ise bir son dakika açıklaması yapıldı. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde yeni bir merkezi atama yapılacağına yer verildi.

ÖSYM resmi internet adresi osym.gov.tr adresine baktığımızda KPSS 2023/2 tercihlerinin tarihlerine yer verildiği görülüyor.

"KPSS-2023/2: Bazı Kurum ve Kuruluşların Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme" başlığı ile yayınlanan açıklamada merkezi yerleştirme ile memur alımı tercihlerinin 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacağına yer verildi. Söz konusu duyuru şu şekilde:

LİSE-ÖN LİSANS VE LİSANS MEZUNLARI BAŞVURABİLECEK

KPSS 2023/2 merkezi atama tercihleri 20 Aralık'ta başlayacak ve ortaöğretim, ön lisans ile lisans mezunu adaylar arasından tercihler alınacak.

MÜLAKAT OLMAYACAK

Söz konusu atamada mülakat olmayacak. Adaylar, KPSS'de aldıkları puanlara göre tercih ettikleri bölümlere atanacak. En yüksek puanlı adaydan başlayarak kontenjana göre atamalar yapılacak. Tercih ekrtanı açıldığında finans7 olarak tercihlerinizi nasıl yapacağınızı videolu şekilde takipçilerimize anlatacağız. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç