KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS tercihleri ile memur alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanları kaça kadar düşecek?

KPSS 26 Ara 2023 0
KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Memur alımı tercihleri sona eriyor: Peki KPSS 2023 2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS tercihleri ile 2023 yılının son memur alımı geçen hafta başladı. 20 Aralık tarihinde yayınlanna kılavuzda kamu kurum ve kuruluşları bünyesine lise mezunlarından 165, ön lisans mezunları arasından 962 ve lisans mezunları arasından 2 bin 615 olmak üzere toplamda 3 bin 742 memur alımı yapılacağı bildirildi.

Personel alımı ilanının yayınlanmasından sonra başvurular 20 Aralık saat 10.00'da başladı ve ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden başvurular alınmaya başlandı.

Başvuruların başlaması ile birlikte 50 binden fazla aday, tercihlerini yaptı ve sonuçları beklemeye başladı. Tercihlerini yapan adaylar ise sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda söz konuus personel alımının başvuru sonuçlarına dair son bilgilere yer verdik.

KPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS puanı ile yerleştirmeler mülakatsız şekilde yapılacak. Puanı yüksek olan aday atanacak ve başka herhangi bir mülakat aşamasına alınmadan kamu kurumlarında işine başlayacak. Tabi tüm şartları taşıması durumunda.

KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları için tarih belli değil. Ancak beklentilerimize göre 5 Ocak Cuma ya da en geç 8 Ocak Pazartesi tercih sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Tercihler açıklandığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç