KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları açıklanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları açıklanıyor

KPSS 2023/2 memur alımı duyurusu bekleniyor. Peki memur alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları açıklanıyor

KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçları bekleniyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından geçen hafta başvurusu alınan memur alımı için geri sayımda sona gelindi. 27 Aralık tarihinde sona eren başvuruların ardından 28 Aralık tarihinde başvuru ücreti ödemesi için sona gelindi.

Tercihlerini yapan ve 50 liralık tercih ücretini yatıranların en merak ettiği soru, KPSS 2023 2 tercihlerinde taban puanların kaça kadar düşeceği, sonuçların ne zaman açıklanacağı ve sonuçlara nasıl ulaşabilecekleri konusu oldu. Peki KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS tercih sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? İşte gelen son dakika bilgileri.

HANGİ MEZUNİYETTEN KAÇ MEMUR ALINACAK?

KPSS tercihleri ile lise mezunu 165, ön lisans mezunlarından 962 ve lisans mezunlarından 2 bin 615 kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. Toplam 3742 kamu personeli ataması yapılacak.

MÜLAKAT OLACAK MI?

KPSS tercihleri ile memur alımında adaylar puan üstünlüğüne göre alınacak. Puanı yüksek olan adayların ataması yapılacak ve adaylar daha sonra herhangi bir mülakat aşamasına alınmayacak. Güvenlik soruşturması olumlu çıkan adaylar göreve başlayacak.

Siz kaç puan ile hangi kadroya başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

SONUÇLAR BU HAFTA BEKLENİYOR

KPSS 2023/2 memur alımı tercih sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. Tercih sonuçları açıklandığında, her kadro için KPSS taban puanları belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç