KPSS 2022/5 Sağlık Personeli Alımı Zimmet Duyurusu Yayımlandı: İşte ÇKYS Zimmet Sorgulama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS 2022/5 Sağlık Personeli Alımı Zimmet Duyurusu Yayımlandı: İşte ÇKYS Zimmet Sorgulama

Sağlık Bakanlığı 2022/5 10 bin personel alımında atananların zimmet duyuruları gelmeye başladı.

Kamu 19 Nisan 2022 12:15 0
KPSS 2022/5 Sağlık Personeli Alımı Zimmet Duyurusu Yayımlandı: İşte ÇKYS Zimmet Sorgulama

Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 10 bin personel alımında zimmete düşmeler başladı.


Sağlık Bakanlığı tarafından henüz bir açıklama gelmedi ancak geçtiğimiz ay tercihleri alınan ve sonuçları açıklanan 10 bin sağlık personeli alımında zimmete düşmeler başladı. Ataması yapılan 10 bin sağlık personelin çoğunun güvenlik soruşturması sona erdi ve bu adaylar zimmete düşmeye başladı. Zimmete düşmeye başlayan adaylar, duyurunun da gelmesi ile birlikte kendilerinden istenen evrakları atandıkları şehrin il sağlık müdürlüğüne teslim edecekler.


Ataması yapılan ve zimmete düşen sağlık personelleri için söz konusu zimmet duyurusunun , göreve başlama işlemleri duyurusunun bugün gün içinde Sağlık Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.


ZİMMET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Zimmet sorgulama internet üzerinden ya da mobil uygulama üzerinden yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından açılan sayfadan kimlik bilgilerinizle zimmet durumunuzu öğrenebilirsiniz. Sağlık Bakanlığı Personel Görev Yeri ve Zimmet Durumu sayfası üzerinden bilgilerinizi girerek zimmete düşüp düşmediğinizi öğrenebilirsiniz.


Zimmete düşenler Sağlık Bakanlığının bugün ya da en geç cumaya kadar yayımlanacak göreve başlama duyurusunu bekleyecek. Zimmete düşmeyenler ise beklemeye devam edecek ta ki zimmete düşene kadar. Zimmet sorgulama sayfası linki şu şekildedir:


https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/


Linki kopyalayıp yeni sekmede açarak zimmet sorgulaması yapabilirsiniz. Siz zimmete düştünüz mü? Hangi şehre atandınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


Zimmet sayfasında yapılan uyarı şu şekilde: "DİKKAT! Bu ekran bilgi amaçlıdır, Atama sorgulama ve takip ekranı değildir. Atamanız yapılmış olsa bile ÇKYS sisteminde son duruma yansıtılmadıysa bilgileriniz bu uygulama da görünmeyebilir veya sorgu için kullandığınız bilgilerdeki tutarsızlık nedeniyle (cilt no, aile sıra no gibi) erişim sağlayamamış olabilirsiniz. Lütfen atama işlemleri ile ilgili olarak Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde yapılan duyuruları da göz önünde bulundurunuz."


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç