KPSS 2022/2 memur alımı tercih robotu yayınlandı mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS 2022/2 memur alımı tercih robotu yayınlandı mı?

2022/2 KPSS memur alımı tercihleri için tercih kılavuzu yayınlanacak mı? Tercihler ne zaman alınacak? Tercih robotu yayınlanacak mı?

KPSS 21 Ara 2022 08:44 0
KPSS 2022/2 memur alımı tercih robotu yayınlandı mı?

KPSS 2022/2 tercih robotu.

Bu senenin 2. merkezi atama tercihleri başlıyor. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2 binden fazla kamu personeli alımı için tercihlerin 21 Aralık tarihinde başlayacağına yer verildi. Tercihlerin başlaması ile birlikte adaylar, 2022 KPSS'den aldıkları puan ve mezun oldukları bölüme uygun kadrolar için tercih yapabilecekler.

MÜLAKAT YOK

KPSS ile yapılacak kamu personeli alımında herhangi bir mülakat olmayacak. Adaylar başvuru yaptıkları kadroya uygun bölümden mezun olduysa ve atama için gereken şartları taşıyorsa KPSS puan üstünlüğüne göre o kadroya ataması yapılacak. En yükske puan alandan başlayarak adayların atamaları yapılacak.

KPSS TERCİH KILAVUZU SAAT KAÇTA?

KPSS memur alımı tercih kılavuzu saat 10.00'da açıklanacak ve tercihler bu saatte başlayacak.

KPSS TERCİH ROBOTU

Daha önceki yıllarda Devlet Personel Başkanlığı KPSS tercih robotu yayınlıyor ve adaylar bu tercih robotları üzerinden tercihlerini kolayca yapabiliyor, mezun olduğu bölümle hangi kadrolara tercih yapabileceğini kolaylıkla görebiliyordu. Ancak son yıllarda bu tercih robotu yayınlanmamaya başladı. Bu tercih döneminde yayınlanırsa takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Tercih kılavuzu ve robotu yayınlanınca haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç