Köyde evi olanlara müjde son dakika!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Köyde evi olanlara müjde son dakika!

Köyde evi olanları sevindiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada faizsiz kredi desteğinin başlayacağına yer verildi.

Tarım 24 Mayıs 2023 21:42 0
Köyde evi olanlara müjde son dakika!

Son dakika: Köyde evi olana müjde: Faizsiz kredi müjdesi geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sürecinde yaptığı açıklamada köyde evi olan, tarım ve heyvancılıkla ilgilenen vatandaşlara faizsiz kredi desteği sağlanacağına yer verildi. Konu ile ilgili Ziraat Bankası'ndan bir açıklama gelmiş ve açıklamada faizsiz 250 bin liraya kadar kredi desteği verileceği bildirildi. 84 aya kadar vade ile verilecek bu kredinin başvurusuna kısa süre kaldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada faizsiz kredi desteğini şu şekilde duyurdu: "İkinci olarak afet alanlarında hayatını sürdürecek çiftçilerimize Ziraat Bankası vasıtasıyla 0 faizli hayvancılık kredileri verecek hayvan ve yem alımlarını destekleyeceğiz. Böylece ahırlar dolacak, üretim artacak, çiftçilerimizin kazançları yükselecek"

Bu müjde deprem bölgesindeki vatandaşlara gelmişti. Deprem bölgesinin yanı sıra diğer illerde yaşayan vatandaşlara da faizsiz kredi desteğine yer verildi.

KÖYÜNE DÖNENE MÜJDE

Tarım Bakanlığı ise yaptığı açıklamada Köyde evi olana, köyüne dönmek isteyen vatandaşlara il il faizsiz kredi desteğinin sunulacağını bildirdi. Yapılacak destek ödemesi ile birlikte vatandaşlar köyüne dönebilir ve burada tarım ile hayvancılıkla ilgilenebilecek. Ödemeler vatandaşlara yapılacak ve geir ödemelerde ise vatandaşlara kolaylık sağlanacak. Söz konusu faizsiz krediye başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç