Korkunç trafik kazası: Yozgat'taki kazada çok sayıda ölü var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korkunç trafik kazası: Yozgat'taki kazada çok sayıda ölü var

Yozgat'tan son dakika haberi geldi: Sivas'tan İstanbul'a giden yolcu otobüsü şarampole devrildi. Feci kazada çok sayıda ölü var.

3.Sayfa 21 Ağu 2023 07:58 3
Korkunç trafik kazası: Yozgat'taki kazada çok sayıda ölü var

Korkunç kaza: Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: Çok sayıda ölü var.

Sivas'tan yola çıkan Kamil Koç Turizm'e ait olan ve A.T. adlı kişinin yönetiminde olan bir yolcu otobüsü, Sivas Yozhat kara yolu üzerinde bulunan Mükremin Kavşağı yakınlarında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı şoförünün kontrolünden çıktı ve şarampole düştü.

Çevrede kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, jandarma, sağlık ve AFAD ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

İhbar üzere bölgeye gelen ekipler, hemen aracın düştüğü yere indi ve incelemelerde bulundu Yapılan ilk incelemelerde kaza sonucunda 12 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken otobüste bulunan 19 kişi de yaralandı.

11 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir yolcunun da tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Feci kaza sonrası bölgeye Yozgat Valisi de geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kaza yerinde basın mensuplarına verdiği bilgide, aracın ters istkametten yolun karşı şeridine geçtiğini ve şarampole bu şekilde yuvarlandığını söyleyerek şu bilgileri paylaştı:

“Maalesef elim bir kazayla karşı karşıyayız. İlk verilen bilgilere göre Sivas’tan İstanbul’a gitmekte olan bir firmaya ait otobüsümüz geldiği ters istikametten yolun karşı şeridine geçerek şarampole yuvarlanmış. Maalesef hayatını kaybeden, yaralanan arkadaşlarımız var. Arkadaşlarımız olayın ilk anından itibaren burada bizimle beraber"

Vali açıklamasının devamında ise şu bilgileri verdi: "Emniyetimiz, jandarmamız, AFAD’ımız, Kaymakamımız tüm birimlerimizle burada. Hayatını kaybeden ve ölen vatandaşlarımızı olay yerinden çıkarmış durumdayız. Yaralılarımızı, Yozgat ve Sorgun’daki hastanelerimize sevk etmiş vaziyetteyiz. Yine dikkatsizlikten kaynaklanan kaza olduğunu düşünüyoruz. Peşi sıra yapılan incelemelerde durum netleşecektir”

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Şofor uyumuştur
Ziyaretçi 11 Ay Önce
yine kamil koç
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Çok üzücü. Allah rahmet eylesin…