Korkunç Olay: Maraş'ta Aynı Evde 5 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korkunç Olay: Maraş'ta Aynı Evde 5 Ölü

Günün en korkunç haberi Kahramanmaraş'tan geldi. Gelen bilgilere göre bir evden 5 ceset çıktı.

3.Sayfa 9 Ağu 2022 22:44 0
Korkunç Olay: Maraş'ta Aynı Evde 5 Ölü

Korkunç olay meydana geldi: Günün en korkunç haberinde intihar etmek isteyen bir genç, silahı kendisine doğrulttu. Ancak bu sırada ailesi araya girmeye çalıştı. Bu sırada genç, kendisine engel olmak isteyen ailesini katletti ve intihar etti.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi'nden korkunç bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre ilçede bulunan Önsen adlı mahallede saat 19.30'da art arda kurşun sesleri geldi. Gelen kurşun sesleri sonrası dehşete kapılan komşular hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı.

Gelen bilgilere göre ise olayda, 22 yaşındaki B.Ö. isimli gencin elinde maket bıçağı ile dolaştığı v maket bıçağı ile birlikte evin damına çıkarak kendisine zarar vermeye başladığı bildrildi. Bunun üzerine B.Ö.'nin babası onuın yanına geldi ve ona müdahalede bulundu. Polis memuru olduğu öğrenilen B.Ö, oğluna müdahale etmeye çalışırken bu sırada genç, fırsattan istifade babasının belindeki beylik tabancasını aldı ve dehşet saçtı. Cinnet getiren genç, 51 yaşındaki babası M.Ö'yi, daha sonra 45 yaşındaki annesi H.Ö'ye kurşun yağdırdı. Daha sonra silahı abisi 25 yaşındaki H.F.Ö'ye yönelten genç onu ve 11 yaşındaki kardeşi T.Ö'yü vurdu. 

Ailesini katleden genç, daha sonra silahı kendisine doğrulttu ve kafasına ateş etti. 

Çevredeki komşuların haber vermesi üzerine bölgeye hemen çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları ilk incelemede anne, ağabey ve kardeşin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı halde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan baba ve genç ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan olay sonrası bölgeye geldi ve incelemelerde bulundu. Çevrede toplanan kalabalığa seslenen Özdurhan, elim bir olay yaşandığını söyledi ve sukunet çağrısında bulundu:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç