Korkunç Olay: Genç Komiser Yardımcısı, Lunapark Kazasında Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korkunç Olay: Genç Komiser Yardımcısı, Lunapark Kazasında Hayatını Kaybetti

Giresun'da meydana gelen feci olayda genç komiser yardımcısı, eğlence arabasının raydan çıkması sonucu hayatını kaybetti.

3.Sayfa 10 Ağu 2022 09:19 0
Korkunç Olay: Genç Komiser Yardımcısı, Lunapark Kazasında Hayatını Kaybetti

Acı olay: Lunapark treni raydan çıkınca facia yaşandı.

Giresun'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Hacı Hüseyin Mahallesi'nde bulunan bir lunaparkta raylı oyuncak , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı raydan çıktı. Kontrolden çıkarak devrilen raylı arabada bulunan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapmakta olan 28 yaşındaki komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe ve Eşi Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 31 yaşındaki Samet Dilekçe ile beraberindeki 17 yaşındaki Şevval Akbaş ve 39 yaşındaki Fatma Akbaş yaralandı. 

Hemen çevredeki vatandaşlar ve lunapark görevlileri olaya müdahaleye gelerek durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi sonrası bölgeye çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Sinem Gülşen Dilekçe, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı.

Olayı haber alan Giresun Valisi Enver Ünlü önce hastaneye gitti ve yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hayatını kaybeden genç komiser yardımcısı için emniyet mensuplarına başsağlığı dileyen Ünlü , yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Üzücü bir kaza sonucu 4 vatandaşımızın ikisi emniyet mensubu olmak üzere yaralandılar. Doktor arkadaşlarımızın büyün müdahalelerine rağmen komiser yardımcısı evladımızı maalesef kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. İdari tahkikat, adli tahkikat devam ediyor. Maalesef personelimizi kaybettik kaza sonrası. Başsağlığı diliyorum, başta emniyet camiası olmak üzere, sevenlerine, emniyet teşkilatına, kıymetli ailesine başsağlığı diliyorum. Başsağlığı dileklerimi iletmek için geldim. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar ama maalesef genç yaşta bir personelimizi kaybettik. Acımız büyük üzgünüz. Diğer konularla ilgili şu anda bir şey söylemem doğru olmaz. Yaralılarımızın durumu iyi. Rahmetli komiser yardımcımızın eşi de biraz önce taburcu oldu. Ama maalesef bir personelimizi kaybettik"

Olayla iligli inceleme başlatıldı.

YENİ EVLİLERDİR

Kazada hayatını kaybeden genç komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin, olayda yaralanan Özel Harekat Şube Mdürlüğü'nde görevli polis Samet Dilekçe ile bir yıl önce dünya evine girdikleri öğrenildi.

Çiftin henüz çocukları olmadığı öğrenildi. 

Polis ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç