Korkunç olay: Engelli komşusuna cinsel saldırıda bulundu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korkunç olay: Engelli komşusuna cinsel saldırıda bulundu

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde bir kişi, engelli komşusuna iğrenç cinsel saldırıda bulundu.

3.Sayfa 6 Ağu 2023 14:14 0
Korkunç olay: Engelli komşusuna cinsel saldırıda bulundu

Konya'da korkunç olay: Engelli komşusuna cinsel saldırıda bulundu.

Konya'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde 35 yaşındaki fiziksel engelli F.N. isimli kadının ağabeyi, kardeşinin cep telefonunu karıştırırken komşusu 40 yaşındaki İ.M'nin cinsel saldırısına maruz kaldığını gördü.

25 Temmuz tarihinde meydana gelen feci olayda ağabeyi, hemen karakola giderek onun hakkında şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise hemen harekete geçerek bu kişiyi hemen yakaladı. Olayı önce inkar eden saldırgan, daha sonra suçunu itiraf etti.

F.N. isimli kadının ağabeyi, kardeşinin cep telefonunda son silinenlere baktığında komşusu İ.M'nin kardeşine cinsel saldırıda bulunduğu anlara ait fotoğrafları gördü. Bu görüntülerle birlikte ağabey hemen karakola gitti ve saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan İ.M. isimli kişi, emniyette yapılan işlemlerinden sonra mahkemeye sevk edildi. Karakolda hakkındaki suçlamayı reddeden bu kişi, daha sonra suçunu itiraf etti ve nöbetçi mahkemedeki ifadesinde "Neden yaptığımı, nasıl yaptığımı bilmiyorum. Bilinçli bir şekilde yaptığım bir durum değil. Olay nedeniyle çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Bu şekilde suçunu itiraf eden kişi hakim karşısına çıktı ve 'Kendini savunamayacak kişiye karşı nitelikli cinsel istismar' suçundan bu kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçunu itiraf etmesi ve görüntüler önümüzdeki günlerde görülecek mahkemede ele alınacak ve saldırgan hakkında ceza kararının verilmesi bekleniyor.

Önümüzdeki aylarda mahkeme görülecek. Detaylar için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç