Korkunç Kadın Cinayeti: Domuz Bağı Yapılarak Öldürüldü (Domuz Bagı Nedir?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korkunç Kadın Cinayeti: Domuz Bağı Yapılarak Öldürüldü (Domuz Bagı Nedir?)

Son dakika haberi: İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Bir kadın, domuz bağı ile öldürüldü.

3.Sayfa 5 Haz 2022 00:34 0
Korkunç Kadın Cinayeti: Domuz Bağı Yapılarak Öldürüldü (Domuz Bagı Nedir?)

İstanbul'da korkunç bir cinayet meydana geldi.

İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'nden gelen son dakika bilgisinde bir kadın cinayetinin daha yaşandığı öğrenildi. Üstelik bu sefer yaşanan cinayet domuz bağı ile yapılmış. 

Beyoğlu'nda yanlız yaşadığı öğrenilen 63 yaşındaki kadının 13 sene cezaevinde kaldığı öğrenildi. Cinayet nedeniyle cezaevinde kalan kadının bundan 2 yıl önce pandemei izinleri kapsamında açık cezaevinden evine izinli gönderildiği öğrenildi. 

Beyoğlu'ndna gelen son dakika bilgilerine göre , Şehit Muhtar Caddesi Taksim Fırını Sokak'ta bulunan ve 2 katlı olduğu öğrenilen binanın ikinci katında korkunç olayın meydana geldiği öğrenildi. 13 yıl boyunca cezaevinde yatan 63 yaşındaki Aysel Bozkurt bu evde öldürüldü.

Yalnız yaşayan kadından haber alamayan yakınları , durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, iki odalı olduğu öğrenilen daireye çilingir yardımı ile girdi. İçeri giren polis ekipleri dehşet veren manzara ile karşılaştı. 

Daireye giren polisler, Aysel Bozkurt'un ip ve başörtüsü ile domuz bağı yapılarak öldürüldüğü görüldü. Cinayetin bir gün önce işlendiği tespit edilirken polis ekipleri, dairede ve civarda delil araması, güvenlik kamera görüntülerine bakarak şüpheli tespiti çalışmasına başladı. 

DOMUZ BAĞI NEDİR?

Domuz Bağı, Ekşi Sözlük'te şu şekilde anlatıldı: Kişinin "az yer kaplamasını" sağlayan işkence yöntemi olarak bilinir. Normal boy ve kilodaki bir kişi bu şekilde top haline getirilebilir.

Öncelikle kurbanın boynuna ip bağlanıyor. Eğer bu şekilde olursa kurban boğuluyor. Ardından ipin ucu bedenin ön kısmından sarkıtılıp bacaklarının arasından arka tarafa doğru geçiriliyor ve ip çekilince bu insanın başı, bacaklarının arasına sıkıştırılmış halini alıyor. 

Aller arkaya alınııp iple bağlanıyor ve eller bağlandıktan sonra uzun tutulan iple ayaklar bağlanıyor. Daha sonra dizler kırılıp yukarı iyiliyor. İp, bu şekilde üçe katlanan vücudun çevresinde dolanıyor ve beden top haline geliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç