Korku Filmlerinde Bile Böylesi Yok: İşte Karınca Yüzünün Yakından Çekilmiş Fotoğrafı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korku Filmlerinde Bile Böylesi Yok: İşte Karınca Yüzünün Yakından Çekilmiş Fotoğrafı

Fotoğraf yarışmasına katılan bir kişinin yakından çektiği karınca yüzü fotoğrafı dünyada gündem oldu. İşte korku filmlerinden çıkmış gibi görünen o fotoğraf.

Bilim ve Teknoloji 21 Ekim 2022 17:43 0
Korku Filmlerinde Bile Böylesi Yok: İşte Karınca Yüzünün Yakından Çekilmiş Fotoğrafı

Korku filmlerinde bile böyle bir yüz yapmak çok zor: İşte karıncanın yakın çekim görüntüsü.

Nikon adlı fotoğraf makinesi markası tarafından bir yarışma düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya sunulan bir fotoğrafta karıncanın yüzünün en yakın halinin olduğu görüldü. Söz konusu fotoğrafta karıncanın yüzünün en hat safhada korkunçlukta olduğu görüntü çıktı. Bu fotoğraf, yarışmayı kazanamasa da kısa sürede viral oldu.

Her sene Nikon tarafından düzenlenen Küçük Dünya Fotomikrogofi adlı yarışmasının bu snee 48'inci ayağı geçen günlerde başladı. On binlerce kişi, dünyanın dört bir yanından çektikleri fotoğraflarda yarışmaya katıldı. Fotoğraflara bakıldığında bir birindne eşsiz ve mükemmel görüntüler olduğu görülüyor.

On binlerce fotoğraf arasından yapılan seçimde yarışmanın birincisi belli oldu. Birinci belli oldu olmasına ancak yarışmada ödül kazanamayan bir fotoğraf, birinci olan fotoğraftan daha çok ses getirdi. Litvanyalı vahşi yaşam fotoğrafçısı Eugenijus Kavaliaaskas adlı bir kişinin , karıncanın yüğzünü çektiği ve daha önce .çok az görülen detaytların yer aldığı fotoğrafı çektiği görüldü.

Yarışmaya gelen tek karınca fotoğrafı bu değildi. Ancak en dikkat çeken fotoğraf bu oldu ve fotoğraf kısa sürede ön plana çıktu.

BU FOTOĞRAF İLE 35 DOLAR KAZANDI

Aşağıdaki bu fotoğraf yarışmada dereceye giremedi. Ancak kendi kategorisinde 35 dolar kazandı. İşte o fotoğraf:

YARIŞMANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

“Madagaskar gündüz kertenkelesinin embriyonik eli” ADLI FOTOĞRAFI İLE Grigorii Timin ve Dr. Michel Milinkovitch 3 BİN DOLARLIK ÖDÜLÜ KAZANDI. İşte o fotoğraf:

Finans7.com'u takipte kalarak son dakika haberlerinden, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç