Konya'da korkunç olay: Öz kız kardeşini araba karşılığı taciz etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konya'da korkunç olay: Öz kız kardeşini araba karşılığı taciz etti

Konya'da meydana gelen feci olayda bir kişi, arabasını kullanmak isteyen küçük kız kardeşine iğrenç saldırıda bulundu.

Yerel Haberler 22 Ağu 2023 11:52 2
Konya'da korkunç olay: Öz kız kardeşini araba karşılığı taciz etti

Konya'da feci bir olay meydana geldi: Bir kişi, kız kardeşine istismarda bulundu.

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde feci bir olay meydana geldi. Gelen haber, adeta akıllara durgunluk verdi.

Seydişehir'de Kur'an kursuna gitmekte olan E.B. adlı bir kız çocuğu, bundan bir hafta önce kurstaki öğretmeni ile sohbet ederken ona bir gerçeği söyledi.

16 yaşındaki kız çocuğu, E.B., eğitmenine 21 yaşında olan V.B. adlı ağabeyinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kur'an kursu eğitmeni hemen durumu aileye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay ile ilgili soruşturma başlatıldı ve jandarma ekipleri, V.B. isimli sapkını çalıştığı fabrikada gözaltına aldı.

Jandarmaya götürülen bu kişi hemen sorguya alındı. Sorgusunda ise V.B. adlı kişi her şeyi itiraf etti.

2 yıl önce araba aldığını ve kardeşinin araba kullanmak istediğini söyleyen V.B., kardeşine ilişki teklif etti ve bunu kabul etmesi durumunda arabayı vereceğini söyledi. Onun da bunu kabul ettiğini ve 2 sene boyunca bunun devam ettiğini söyleyerek, "2 yıl önce araba aldım. Kız kardeşim de arabamı kullanmak istiyordu. 'Arabamı kullanmak istersen benimle ilişkiye gireceksin' dedim, o da kabul etti. 2 yıl boyunca devam etti." dedi.

İfadesi alınan sapkın kişi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan bu kişi, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
araba bahane sapıklığı aklına koymuştur müslüman geçiniyoruz önce müslüman olmanın değerlerini öğreniyoruz kadının basının örtülü olmasıyla uğraşaçagimiza genç beyinler de böyle iğrençliklerin oluşmasını önlenmesi gerekiyor özkardeşine yapan başkasına ne yapmaz böyleleri çok var ne neyazikki
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Ben ögle insan asılması hapis hanede bakmamalı ve asılması hak ediyor