Konya'da feci olay: Bir baba, 9 yaşındaki kızını defalarca taciz etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konya'da feci olay: Bir baba, 9 yaşındaki kızını defalarca taciz etti

Konya'da meydana gelen olayda bir kişi, 9 yaşındaki öz kızına tacizde bulundu. İşte gelen son dakika bilgileri.

Yerel Haberler 20 Ara 2023 0
Konya'da feci olay: Bir baba, 9 yaşındaki kızını defalarca taciz etti

Son dakika: Konya'da feci olay: 3. sınıfa giden öz kızını taciz eden kişi tutuklandı.

Konya'da feci bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda Konya'da ilkokul 3. sınıf öğrencisi olan B.Ş. adlı kişi, bu sene nisan ayında annesine, babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Duydukları karşısında şok geçiren kadın, hemen Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığına gitti ve şikayetçi oldu. Olay ile ilgili hemen soruşturma başlatıldı ve öz kızını istismar ettiği belirtilen M.Ş. adlı kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KIZINI SUÇLADI

İfadesi alınan M.Ş., eşi ile aralarında zaman zaman tartışmalar olduğunu, kayınpederi ile arasında husumet olduğunu ve bu nedenle kendisine iftira atıldığını söyledi ve "Kızım ara ara gelip, bana dokunuyordu. Ben de bu konuda kendisini uyarmıştım. Hatırlamadığım bir zamanda oyun oynarken kızımın poposunu ısırmıştım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

EŞİNE ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından M.Ş. hakkında 22 yıl hapis cezası istendi.

İddianamede mağdur B.Ş. adlı kişi babası tarafından marız kaldığını annesine söylediğini, annesinin ise eşine sitemde bulundunu söyledi. Kadının mesajına eşi "Hayatımın en büyük hatası bu biliyorum. Senden utanarak af diliyorum. Affet beni yalvarıyorum" dediği öğrenildi. Bu mesaj da delil olarak sunuldu ve istismarcı babanın bu durumu ortaya çıktı.

CEZASI BELLİ OLDU

Öz kızına istismarda bulunan kişi hakkında önce 10 yıl hapis cezası verildi. Suçun öz kızına yapılması ve birden fazla yapıldığı için ceza 18 yıl 9 aya çıkarıldı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç