Konya Valiliği, İmam Hakkında Soruşturma Başlattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konya Valiliği, İmam Hakkında Soruşturma Başlattı

Son dakika haberi: Sağlık personelleri hakkında söylediği sözleri tepki çeken cami imamı hakkında soruşturma başlatıldı.

Son Dakika 8 Tem 2022 18:52 0
Konya Valiliği, İmam Hakkında Soruşturma Başlattı

Cami imamı hakkında soruşturma başlatıldı.

Bugün Konya'da bir camide meydana gelen olayda cami imamı, grevde olan doktorlarla ilgili tepki çeken sözler söyledi. Sağlık personelleri hakkında söylediği sözleri tepki çeken cami imamı hakkında Konya Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık çalışanlarını hedef gösteren cami imamı hakkında Konya Valiliği soruşturma başlattı."

İMAM NE DEMİŞTİ?

Cami imamı hutbede şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir doktor öldü deyip de bunu devletin aleyhine, milletin aleyhine ya! Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapmadı. Günlük iğne yaptıracak adam var, günlük serum taktıracak, tedavi olacak adam var. Bu kadar fesatçılığa da gerek yok yani.

Yani bu neyi getirir? Daha fazla doktorların öldürülmesini getirir, tahriktir. Geçen hafta anlatmadım mı? Kadın cinayetlerini televizyonlarda göstere göstere kadın cinayetlerini çoğalttık. Sen vardın hastaneden boş döndün, iğne yapılacak, oğlun ölecek elinde, doktor da dedi ki 'Bugün grevdeyiz.' Öldürmez misin sen, dövmez misin, sövmez misin? Buna fırsat vermeyelim. Herkes akıllı olsun. Kimse istemez bir doktorumuz öldürülsün, askerimiz, polisimiz şehit olsun. Ama devlette devamlılık esası var. Şimdi ben şurada kalp krizi geçirsem bu kadar millet cuma namazı kılmayacak mı?"

Bu sözler sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı ve tepki çekti. 

Ancak tepki çekenlerin yanı sıra onun haklı olduğunu düşünenler de oldu. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç