Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 42 Bin Çocuğa İlk Oruç Hediyesi: İşte İlk Orucum Başvurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 42 Bin Çocuğa İlk Oruç Hediyesi: İşte İlk Orucum Başvurusu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ilk orucunu tutan 42 bin çocuğa hediye vereceğini kamuoyuna açıkladı.

Haberler 15 Nisan 2022 13:49 0
Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 42 Bin Çocuğa İlk Oruç Hediyesi: İşte İlk Orucum Başvurusu

İlk orucunu tutanlara hediye verilecek.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ilk orucu tutan çocuklara hediye verileceği duyuruldu. Büyükşehir Belediye Başkanlığının resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanın detaylarına baktığımızda 42 bind çocuğa ilk orucu tuttukları için hediyeler verilecek.


İLK BAŞVURU YAPANLARA VERİLECEK

Edinilen bilgilere göre 42 bin çocuğa hediye verileceği, verilecek hediyenin ilk başvuru yapan 42 çocuğa verileceğine yer verildi. Açıklamada, "İlk Oruç Kampanyamıza başvuru yapan ilk 42.000 çocuğumuza hediyeler verilecektir." denildi.


HANGİ ÇOCUKLARA VERİLECEK?

Açıklanan şartlara baktığımızda 7-8 yaşlarındaki çocuklara ilk orucunu tuttukları için hediyeler verileceği , hediye verilecek çocukların doğum yaş aralığı ile ilgili "01.01.2014 - 31.12.2015 arası doğmuş çocuklar başvuru yapabilir" ifadelerine yer verildi. Başvuruda , başvuru sahibinin Konya'da ikamet ediyor olması şartı aranıyor. Konya dışından kimsenin başvurusu alınmayacak.


Belediye açıklaması şu şekilde:


"Girilen bilgilerin doğruluğu Kimlik Paylaşım Sistemi(KPS) üzerinden kontrol edilecek, kampanya şartlarına uymayan ya da yanlış bilgi içeren başvuru kayıtları silinecektir. Adres ve yaş bilgilerinizin Mernis sisteminden doğrulanamadığı için kaydınızın silinmesi durumunda Konya Büyükşehir Belediyesi herhangi bir sorumluluk taşımaz.


Gerekli durumlarda başvuru esnasında gireceğiniz telefon numarası üzerinden iletişim sağlanacaktır. Lütfen telefon numaranızın doğruluğundan emin olunuz."


BAŞVURU

Başvuru yapmak için aşağıdaki linke gitmelisiniz. Açılan sayfada aşağıda ileri yazan yerden giderek bilgilerinizi girebilir ve başvuruyu yapabilirsiniz.


https://ilkoruc.konya.bel.tr/#:~:text=Kay%C4%B1t%20Formu&text=%C4%B0lk%20Oru%C3%A7%20Kampanyam%C4%B1za%20ba%C5%9Fvuru%20yapan,adresinin%20Konya'da%20olmas%C4%B1%20gerekmektedir.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç