Konutta Yeni Kampanya Başladı: Yüzde 10 Fiyat İndirimi ve 0.99 Faizli Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konutta Yeni Kampanya Başladı: Yüzde 10 Fiyat İndirimi ve 0.99 Faizli Kredi

Son dakika haberi: Konutta yeni kampanya başladı. TOKİ sonrası birçok şirket indirime ve düşük faizli kredilere başladı.

Emlak 11 Ekim 2022 09:33 0
Konutta Yeni Kampanya Başladı: Yüzde 10 Fiyat İndirimi ve 0.99 Faizli Kredi

Konutta yeni 0.99 faizli kampanya başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanan konut kampanyasının ardındna konut sektöründe ciddi bir durulma başladı. Durulmanın başlaması ile birlikte inşaat şirketleri yeni kampanyalara başlatmak zorunda kaldı. Açıklanan rakamlara baktığımızda faizlerin 0.99 'a kadar düştüğü görüldü. 

Tahincioğlu'ndan yapılan son dakika açıklamasında kampanyanın erkene alındığı öğrenildi. Nidapark Çengelköy'de yapılan evlerin kampanya kapsamına alındığı öğrenilirken yüzde 10 taksitli peşinat verilerek vatandaşların ev sahibi olacağına yer verildi. 36 ay vade ve 0.99 faizli ödemelerde ilk taksitlerin 2023 yılında başlayacağına yer verildi. 12 blok 207 evden oluşan evlerin büyüklükleri 135 metrekareden başıyor ve 450 metrekareye kadar çıkıyor. 6 farklı tipte konut seçeneği var. Kampanyanın detayları hakkında açıklama yapan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Son günlerde sektörümüzde konuşulan konut kampanyalarını heyecanla takip ediyoruz. Biz de Tahincioğlu olarak geliştirdiğimiz ödeme planları ile sektördeki tarihi kampanyalara destek sağlıyor, konuta erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Nidapark Çengelköy projemizde ev sahibi olmak isteyenlerin vereceği yüzde 30 peşinatı kendi içinde üçe bölüyor ve yüzde 10 taksitli peşinat ile başlamalarını sağlıyoruz. Toplam tutarın yüzde 10 ve yüzde 15’lik kısmı için iki ara ödeme alıyoruz. Kalan yüzde 45’lik kısmı ise 36 ay yüzde 0,99 vade farkı ile firma bünyemizde eşit taksite bölüyoruz. Taksitlerin ödemesine ise 2023 yılında başlanıyor” ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra bir açıklama da BOSS4 Gayrimenkul Projeler Satış & Pazarlama Koordinatörü Deniz Yavuz'dan geldi. Yavuz açıklamasında, Bahçeşehir’de devam eden villa projeleri Alya Bahçe için yeni bir kampanya başlattıklarını kamuoyuna duyurdu. Söz konusu kampanyada yüzde 35 peşinat ve kişiye özel ara ödeme seçenekleri ve esnek ödemeler sunuluyor. 

Yavuz konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, “10 milyon TL’nin üzerindeki projelerde kredi kullanımı kaldırıldığı için borcunun tamamını peşin ödemek istemeyen müşteriler için krediye alternatif bir ödeme planı sunmuş oluyoruz. Bunu 24 aya kadar vadelendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra bir açıklama da Siltaş Yapı'dan geldi. Pendik'te bulunan Siltaş Panorama’daki evlerde kampanya başlatan şirket, yüzde 10 indirim ve taksitli satışlarda ek yüzde 5 indirim uygulandığıı duyurdu. Yüzde 40 peşinat ve kalan paranın 24 ay vadeli sıfır faizli vade imkanı ile sunulduğunu bildiren şirket, banka kredisi kullanmak isteyenlere de destek oluyor. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç