Konutder Yeni Evim Kampanyası projeleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konutder Yeni Evim Kampanyası projeleri

Yeni Evim Kampanyası kapsamında Konutder üyesi inşaat şirketleri de düşük faizli konut satışına başladı. İşte Konutder üyesi işyerleri.

Emlak 16 Ocak 2023 10:41 2
Konutder Yeni Evim Kampanyası projeleri

Konutder Yeni Evim kampanyası.

Konutder tarafından yapılan son dakika açıklamasında üye işyerlerine yer verildi. Yeni Evim Projesi kapsamında olan Konutder üye inşaat ve emlak şirketleri, 0.69 faizle konut kredisi kampanyası kapsamında ev satışı yapacak. Proje kapsamındaki inşaat şirketleri şu şekilde:

Ağaoğlu Şirketler Grubu, kurulduğu 1981 yılından bu yana, inşaat, enerji ve turizm sektörlerindeki yatırımlarıyla Türkiye’nin en büyük yatırım gruplarından biri haline geldi. 30 yılı aşan güçlü kurumsal yapısı, ekonomik gücü, birikimi ve deneyimiyle sektörünün referans noktası olan Ağaoğlu, kendisinden daha genç birçok şirkete markalaşma çalışmalarında öncülük etti. Grubun lokomotif şirketi olan Akdeniz İnşaat ev, ofis, katlar ve villalar gibi konut projeleri geliştirerek bu projelerin inşasını yürütmekte.

Artaş Grubu 1977 yılında Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. Gayrimenkul, perakende, turizm sektörlerinde büyük yatırımları bulunan grubun konut üretiminde amiral markası AVRUPA KONUTLARI; günümüze kadar 15.000 konut, 10 milyon m2 yaşam alanı üretmiştir. Yüksek Müşteri memnuniyeti ve rekor erken teslim süreleri ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul geliştirme markalarındandır.

Arven Yapı Endüstrisi’nin temelleri, Osmanlı’nın baş mimarı Mimar Sinan’ın şehrinde, Kayseri’de, geleneksel mirasımıza sahip çıkarak hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa etmek adına, 1985 yılında atılmıştır. Kayseri ve İstanbul’da yatırımlarına devam eden şirketimiz, 2022 yılına kadar 1.600.000 m2 inşaat alanına sahip konut ve ticaret alanı üretmiştir. İlkesi, topluma hizmet etmek ve ülkemizin refahına sonsuz önem vermektir. Kurulduğu tarihten bu yana tercih edilen bir marka haline gelen ARVEN YAPI, yürüttüğü projeler ile yoluna devam etmekte, genç ve dinamik çalışanları ile hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.

İnşaat müteahhitliği, gayrimenkul geliştirme ve kentsel dönüşüm alanlarında köklü bir geçmişe sahip olan Bahaş Holding, 32 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. İnşaat, taahhüt, sağlık, turizm, oyuncak, proje pazarlama, savunma sanayi ve teknoloji alanlarında çalışmalarını sürdüren Bahaş Holding, inşaat alanında hayata geçirdiği büyük ölçekli konut projelerinin yanı sıra kentsel dönüşüm projeleriyle de İstanbul’un yenilenmesinde önemli rol oynuyor. Bahaş Holding, her tür yapının teknik altyapısını, sosyal tesisini, çevre ve peyzaj düzenlemesini de üstleniyor. Kamuya yönelik okul, hastane, yol, köprü, şehir parkları gibi alt ve üst yapı büyük taahhüt projelerine de imza atan holding, bugüne kadar anahtar teslimi 100’e yakın projeyi tamamlamış bulunuyor. Kentsel dönüşüm hareketi çerçevesinde yeni yatırımlarını peş peşe hayata geçiren Bahaş Holding, yurt dışı inşaat yatırımlarını da sürdürüyor.

1993 yılında Adana’da kurulan Çukurova Gayrimenkul A.Ş, bugüne kadar İstanbul, Adana ve Mersin başta olmak üzere 29 lüks konut projesini hayata geçirdi. Kuruluşundan bugüne kadar sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve modern yapılar gerçekleştiren Çukurova Gayrimenkul A.Ş, günümüz modern yaşamının tüm gerekliliklerini tespit ederek ulaşıma, merkezi noktalara yakınlıktan sağladığı sosyal olanaklara kadar ihtiyaç duyulan tüm öncelikleri projelerinde bir araya getiren bir kurum olarak öne çıkıyor. 29 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini estetik, teknoloji, lüks ve konfor ile birleştiren Çukurova Gayrimenkul A.Ş, son yıllarda kurduğu ortaklıklar ve güç birliği ile yeni çağın gerektirdiği doğa-yaşam-çevre bilincini, yeşil bina konsepti, enerji verimliliği yüksek projelerle hayata geçirmekte, koşulsuz müşteri memnuniyetine odaklanmaktadır.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiği ilk günden bu yana, yatırım yaptığı bölgelere değer katma vizyonuyla hareket eden DAP Holding, geliştirdiği her projede küçük kum tanelerinden büyük sanat eserleri tasarlama vizyonuyla hareket ediyor. Sanatsal mimariyi konforla buluşturan eserleri Türkiye’ye kazandıran DAP Holding, bugüne kadar yaklaşık 2,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanı imalatı yaparak, 15 binin üzerinde konut, ofis, ticaret ve iş merkezleri ile otel, okul ve özel hastane projelerine imza attı. Pandemi öncesinde çalışmalarına başladığı ve Covid-19 pandemisinin daha en başında geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle dünyaya örnek bir model geliştiren şirket, ‘Doğru Alanda Projeler’ sloganıyla insana-çevreye duyduğu saygıyla; dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, yarınlara miras nitelikte eserler tasarlıyor.

Demir Grup, 1984 yılından bugüne İstanbul’un çeşitli bölgelerinde binlerce daire, çok sayıda işyeri ve konut projesi, otel, okul, plaza ve organize sanayi sitesi inşaatını hayata geçirdi. İnşaat sektöründeki başarılarının yanı sıra temiz enerji ve tarım alanlarında da büyük adımlar atarak yoluna devam ediyor. Kuruluşundan bugüne, sektöründeki ilkleriyle sadece konut değil yaşam alanı oluşturma anlayışıyla binlerce kişinin yaşamına değer katarak, yurt dışı ve yurt içinde yılda 200’ü aşkın tedarikçi ve 10 bini aşkın kişiye istihdam gücü sağlayarak müşterileriyle kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratarak büyüdü. 38 yıllık bilgi, birikim ve deneyimini estetik, teknoloji, kalite ve konfor ile birleştirerek bugüne kadar imza attığı tüm projelerinde satıştan sonra da her zaman yatırımcıların yanında oldu.

Geçmişten bugüne, fark yaratan yaşam alanlarının mimarı, Türkiye’nin gayrimenkul alanında faaliyet gösteren en büyük ve en köklü kuruluşlarından biriyiz. Temellerimiz 1961 yılında, Onursal Başkanımız İbrahim Dumankaya tarafından atıldı. O günden bugüne ilkelerimizden taviz vermeden ilerliyor, gayrimenkul sektörünü yarınlara taşıyan öncü projelere imza atıyoruz. Bugüne kadar 15 binin üzerinde konut ve işyerini tamamlayarak sahiplerine teslim ettik. Hayata geçirdiğimiz her projenin bulundukları bölge için örnek yaşam alanını oluşturacak ve oraya değer katacak nitelikte olmasına özen gösteriyoruz. Bu yüzden tasarlayıp gerçeğe dönüştürdüğümüz yaşam alanları kısa sürede şehrin ‘marka projeleri’ arasındaki yerini alıyor.

Ege Yapı 2006 yılında kuruldu. Bugüne kadar bir çok ofis projesinin yanında yaklaşık olarak 500 adet konut üretti. Şu an da ise devam eden iki projede toplam 3 bin 266 adet konut inşaa eden Ege Yapı, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 10 bin konut üretmeyi hedefliyor. Ege Yapı, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modelinde başlanmış olan ve bünyesinde 3 bin 143 adet konutu barındıran, Batışehir projesini de portföyüne ekledi.
EYG, yenilikçi iş modelleri geliştirmeyi hedef alan çalışma anlayışıyla gayrimenkul sektörünün geleceğe dönük, sürdürülebilir yapılanmasında aktif rol oynamak üzere 2014 yılında kuruldu. evdekifırsat.com markası ile Türkiye’nin ilk gayrimenkul platformunu kuran EYG, konut ve ofis fırsatlarını internet üzerinden satışa sunuyor. EYG, ayrıca Emlak Konut GYO güvencesiyle, iş ortakları Intaya ve Intes ile Başakşehir’de Evvel İstanbul ve Adım İstanbul projelerini geliştiriyor.

Fer Yapı, 2010 yılında sektörde fark yaratan projelere imza atma hedefiyle Ramadan KUMOVA tarafından kuruldu. Sektörün en prestijli projelerini hayata geçirmek için özgün, modern ve yenilikçi bir mimari anlayışla projeler tasarlayıp gelecek nesiller için kalıcı eserler yaratan Fer Yapı; İstWest, iTower, Mai Residence, Parima ve Premier Kampüs Ofis gibi önemli projeler ile sektörde öne çıkan markalardan birisi haline geldi. Fer Yapı, Merter’in yeni yüzü Parima Ofis, Kartal’da gerçekleştirdiği nefis deniz ve Adalar manzaralı Mai Residence ve Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesi Premier Kampüs Ofis projesi gibi Türkiye’nin en prestijli projelerini tamamlamış olup kurulduğu günden itibaren 500.000 m² büyüklüğünde proje teslim etmiştir. 2021 yılında satın aldığı 260.000 m² alana sahip proje alanında 300 villadan oluşan projesi ile Hamburg’da proje geliştirmeye devam etmektedir.

1992 yılında Fuzul Otomotiv ile temelleri atılan Fuzul Holding, 2000 yılında Fuzul Yapı markası ile inşaat sektörüne adım atmıştır. Türkiye’nin geleceğine değer katan markalı konut projelerini hayata geçiren Fuzul Yapı, üretimde kalite ve güven anlayışının yanı sıra zamanında tamamlayıp teslim ettiği projeleriyle de kısa süre içerisinde sektöre yeni bir soluk kazandırmıştır. Kurulduğu ilk günden bu yana, konut ve alışveriş merkezi gibi farklı ticari alanlarda ilklere imza atan Fuzul Yapı, bugüne dek 7 binin üzerinde konut ve ticari ünite geliştirmiştir. 30 yılı aşan güçlü kurumsal yapısı, finansal gücü, bilgi birikimiyle Türkiye’nin ihtiyacı olan sanayi ve konut yatırımlarıyla sürdürülebilir büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Fatih, Kağıthane; Anadolu Yakası’nda Kartal ve İstanbul’un merkezi Beşiktaş’ta imza projesine başlayan Fuzul Yapı aynı zamanda Kuzey Marmara Sanayi ve Teknoloji Vadisi oluşumunun da ortaklarından biridir.

1948’de Garanti Bankası ile yola çıkan, 1976’da Koç Holding, 1987’de Alman Hochtief, 2000’de İngiliz Balfour Beatty hissedarlığı süresince; önce Garanti İnşaat, sonra Garanti Koza İnşaat, daha sonra da Garanti Balfour Beatty isimleri ile faaliyet göstermiş olan Garanti Koza, 2004 yılından itibaren, inşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarında; faaliyet göstermeye başladı. Garanti Koza, kurulduğu günden bugüne endüstriyel binalar gibi pek çok alanda da önemli başarılara imza attı.

1948 yılında Kütahya’da bir aile şirketi olarak ticari hayatına başlayan Gürallar Grubu, 21. yüzyılın ilk diliminde Türkiye’nin en büyük özel sektör grupları arasındaki saygın yerini almıştır. Faaliyete geçtiği ilk dönemlerde yatırımlarının büyük bir kısmını Kütahya ili ve çevresinde gerçekleştiren grup, bu bölgedeki sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel gelişmeye kayda değer katkılar yapmıştır. Bugün itibariyle grup, sanayiden turizme, inşaattan enerjiye kadar pek çok alandaki yatırımları ve faaliyetleriyle, çatısı altında istihdam ettiği yaklaşık 7200 çalışanıyla Türkiye’nin sayılı özel sektör oluşumlarından birisidir.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 6 Ağustos 1999’da kurulmasının ardından 1 Aralık 1999 tarihinde halka arz edilmiştir. Kurulduğu günden bu yana sağlıklı bir büyüme süreci izleyen İş GYO, faaliyetlerini, rekabetin her geçen gün yoğunlaştığı bir piyasada Sermaye Piyasası Kurulu’nun düzenlemelerine uygun olarak sürdürmektedir. Şirket gerçekleştirdiği kapsamlı yatırımlar ve tüm faaliyetlerinde uyguladığı kurumsal yönetim anlayışıyla yatırımcılarına uygun risk-getiri dengesini sağlamak ve paylaşılabilir değer yaratmak hedefini gözetmektedir. Gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapan bir portföy yönetim şirketi olan İş GYO, bir Türkiye İş Bankası A.Ş. iştirakidir.
1943 yılından bu yana sektörde güvenin, başarının ve gelişimin sembolü olan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynayan en büyük şirketlerden biri olmuştur. Kuzu Grup, 2015 yılından bu yana, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesindeki sıralamada her yıl yükselerek yer almaktadır. Sürdürülebilirlik yaklaşımını odağına alarak hayata geçirdiği projeleriyle, kalitenin ve güvenin temsilcisi haline gelmiştir. İnsanlığın refahı, daha güvenli ve yaşanabilir bir dünya için yatırımlarına tüm hızıyla devam etmektedir. Tamamladığı 500’ün üzerinde proje ve 100.000’in üzerinde konut ile Kuzu Grup Asya, Avrupa ve Afrika olmak üzere üç kıtada yürüttüğü projeleriyle faaliyet alanlarında liderliğini sürdürmektedir.

1969 yılında inşaat-gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan Mesa Mesken bugün sanayi, turizm, teknoloji, hizmet, enerji, tarım, sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren Mesa Holding’in bir parçası olarak yolculuğuna devam ediyor. Mesa Mesken, Türkiye toplu konut sektörüne kazandırdığı binayı ve insanı çevresi ile ele alan yaklaşımı ile site kavramı, teslim sonrası site hizmetleri, tünel kalıp teknolojisi, müşteri hizmetleri gibi “ilk”leriyle ön plana çıkıyor. Türkiye’deki toplu konut yaklaşımını tamamıyla değiştiren Mesa Mesken, bugüne kadar 130 binden fazla konuta ve 28 milyar dolarlık inşaat, yatırım, satış büyüklüğüne imza attı. Mesa Mesken, Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Irak, Polonya, Özbekistan, Libya’da projeler hayata geçiriyor.

41 yıllık tecrübesiyle faaliyetlerine devam eden Timur Holding’in gayrimenkul markası Nef, müşterilerinin ihtiyaçlarına ve hayallerine odaklanarak ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlıyor. Nefes gibi can veren ve yaşamın vazgeçilmezi haline gelen işler yapmak için yola çıkan Nef, dünyanın en iyi mimarları ve endüstriyel tasarımcılarıyla çalışarak; Apartments, Flats, Resdidences, Houses, Dorms, Suites ve Offices olmak üzere yedi farklı seride projeler sunuyor. Foldhome ve Foldoffice gibi patentli keşifleri sayesinde Nef, bir dünya markası olma hedefiyle Amerika ve İngiltere başta olmak üzere birçok ülkede geliştirdiği projelerini dünyanın 5 kıtasındaki müşteriyle buluşturuyor.
Yarım asrı bulan deneyimi ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Sinpaş GYO, markalı konut pazarında öncü rol üstlenen “oyun kurucu” kimliğiyle öne çıkıyor. Bugüne kadar on binlerce aileyi hayallerindeki yuvaya kavuşturan Sinpaş GYO, sektöre yön veren vizyonuyla da ilklere imza atıyor. Sinpaş GYO, değişen dünyaya ayak uydurarak tasarladığı özgün projelerle yerli-yabancı gayrimenkul yatırımcılarının her türlü ihtiyacına çözüm bulmaya ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Uzun yıllar inşaat ve gayrimenkul sektöründe, ağırlıklı olarak ticari alanlar, sanayi merkezleri ve AVM projeleriyle edinilen yüzbinlerce metrekarelik profesyonel deneyim, Solid İnşaat’ın çatısı altında tekrar şekillenerek sektöre yeni bir soluk getiriyor. Özipek Şirketler Grubu bünyesinde edindiği bilgi birikimiyle Solid İnşaat’ı kuran Mehmet Sarımermer, “Tüm zamanların projesi” sloganıyla tasarlanan Trendist Ataşehir ile Solid’in ilk imzasını attı. Trendist Ataşehir gibi yüksek bütçeli bir proje ile sektöre giriş yapan Solid İnşaat, müşterilerine uzun vadede sürdürülebilir nitelikli çözümlerle kaliteli, güvenli ve huzurlu bir yaşam sunmayı hedefliyor.
Soyak Grubu, gayrimenkul sektöründe 1961’de başladığı yolculuğunda bugüne kadar 55 bin aileyi konut sahibi yapmıştır. Yenilikçi vizyonu ile farklı sektörlerde de faaliyet gösteren Soyak; 7 şirketi ve 1.400 kişiye sağladığı istihdamla Türkiye’nin geleceğine önemli katkılar kazandırma hedefini sürdürmektedir.

Sur Yapı, 30 yıllık tecrübesiyle pek çok prestijli projeyi başarıyla hayata geçirerek sektörde öncü bir kimlik kazandı. Onlarca markalı konut projesini hayata geçirerek 40 bin kişiyi, sağlıklı ve güvenli yuvalarına kavuşturdu. Proje aşamasından başlayarak ürün geliştirme, anahtar teslim taahhüt işlerinin yanı sıra ofis ve AVM projeleri üretimi, site yönetimleri, sitelerin ikinci ellerinin yönetimi, AVM projelerinin kiralama ve yönetimlerini de yapan bir şirketler grubu haline geldi. İnşaat sektöründe istikrarlı büyümesini sürdürürken 2007 yılında başladığı yenilenebilir enerji yatırımlarıyla enerji sektöründe de başarılara imza attı. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya’da hayata geçiren Sur Yapı, “Sur Yapı Tatil Evleri Antalya” ile turizm sektörüne de adım attı. Global büyüme vizyonunun ilk adımı olarak 2019 yılında Almanya Köln’de Avrupa Merkez Ofisini ve 2022’de ise Azerbaycan Bakü ofisini açarak proje geliştirme ve satış faaliyetlerine başladı. Geleceğe yatırım yaparak yaşam için en ideal koşulları oluşturmayı hedefleyerek ürettiği her eserle içinde yaşadığımız topluma kalıcı değerler katmayı amaçlayan Sur Yapı, 127 farklı proje, 7.5 milyon metrekareden fazla inşaat bitirmesi ve 34 farklı şirketiyle ülke için üretmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.

2010 yılında halka açılan Torunlar GYO, 4 milyar TL’lik portföy değeri ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören Türkiye’nin özel sektördeki en değerli GYO’su unvanına sahip. Torunlar GYO, 1.3 milyar TL’yi bulan yatırımları ile bulunduğu bölgede ve çevresinde sosyal, kültürel ve ekonomik dönüşüme öncülük ediyor. Bu yatırımlar neticesinde şirketin toplam satılabilir ve kiralanabilir alanı 2015’e kadar üç kat artarak 850 bin metrekareye ulaşacak.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Şuan yayınlanmadı sanırım bilgi verende yok normal mütahit şirketleri 300-400 kredi kullandıryor İstanbul'da aramadım mütahit kalmadı hepsine çektirmiyor lar kredi bu şekil olursa kimsenin alabilceğni sanmıyrum
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Evler bir an önce yayınlanmalı