Konser Sonrası Serdar Ortaç'ın Zor Anları: Altına Kaçırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konser Sonrası Serdar Ortaç'ın Zor Anları: Altına Kaçırdı

Önceki akşam konser sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Serdar Ortaç'ın pantolonunun ön kısmındaki ıslaklık, ona zor anlar yaşattı.

Finans Magazin 26 Mart 2022 21:35 0
Konser Sonrası Serdar Ortaç'ın Zor Anları: Altına Kaçırdı

Serdar Ortaç'ın zor anları kameralara yansıdı. Aşırı sıvı tüketiminden dolayı altına kaçırdı.


Türk popunun tanınan isimlerinden olan Serdar Ortaç, önceki gece Etiler Sahne İstanbul'da bir konser verdi. Konser sonrası kameralara takılan Serdar Ortaç'ın o anları çok konuşuluyor. Aşırı derecede yorgun olduğu görülen Serdar Ortaç'ın zorluk çektiği belliydi. Hemen yardımcıları onun koluna girdi.


Mekanın önünde bulunan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç , popun kralının kendisi olduğunu söyledi. Ortaç magazin basınının uzattığı mikrofona,“Popun kralı benim. Kraliçesi de Hande var Demet var, Gülşen var kraliçe dolu. Hatta Ajda Pekkan var ama popun kralı benim. Tarkan’da kral, o da kral.” şeklinde açıklama yaptı.


ÇOK SIVI İÇMEKTEN ALTINA KAÇIRDI


Levent'te bulunan stüdyosunu da elden çıkaran Serdar Ortaç, bu satış işlemi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Küçülmek için sattım, daha az masrafım olsun diye tamamen stüdyoyu kapattım” diye konuştu.


Serdar Ortaç'ın pantolonunun ön kısmında bulunan ıslaklık dikkatleri çekti. Dikkat çeken durum, Serdar Ortaç’ın aşırı sıvı tüketmesinden dolayı altına kaçırdığını gösterdi.



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç