Komşusunu, çocuğunun gözü önünde vahşice öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Komşusunu, çocuğunun gözü önünde vahşice öldürdü

Şanlıurfa'dan son dakika haberi geldi. Yaşanan olayda bir kişi, bilezikleri için kadını çocuğunun gözü önünde öldürdü.

3.Sayfa 10 Haz 2024 0
Komşusunu, çocuğunun gözü önünde vahşice öldürdü

Şanlıurfa'da korkunç cinayet: Bilezikleri için komşusunu öldürdü.

Şanlıurfa'dan son dakika haberi geldi. Yaşanan feci olayda 1 çocuk annesi Suriye uyruklu Nur Elsüleyman adlı kadın, eşi tarafından evde kanlar içinde bulundu. Eşi hemen durumu sağlık ekiplerine haber verdi ve bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kadının kan kaybından öldüğünü tespit etti. Evde bulunan çocuğunun gözü önünde yaşanan vahşi cinayet sonrası kadının cansız bedeni, otopsi işlemleri yapılması için hastaneye götürüldü. Otopsi işlemleri yapıldıktan sonra kadının sol yolculuğuna uğurlandı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Polis ekipleri olay iel ilgili geniş çaplı bir operasyon başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında aynı binada komşuları olan Suriyeli Demmam Zurer tespit edildi ve gözaltına alındı. Gözaltına alınıp karakola götürülen bu isim, cinayetle herhangi bir ilgisi olmadığını söyledi.

OLAY BÖYLE ORTAYA ÇIKTI

Olayın yaşandığı evin balkonunda bulunan kan izi ile Suriyeli Zurer'den örnekler alındı ve alınan örnekler uyuşunca söz konusu isim ikinci defa gözaltına alındı ve ifadesi alındı. İfadesinde Zurer cinayeti işlediğini itiraf etti.

CİNAYETİ NEDEN İŞLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Zurer poliste verdiği ifadesinde cilezikler nedeniyle cinayeti işlediğini söyleyerek, "Olay günü komşumuz olan Nur Elsüleyman'ın kapısını çalarak evine girdim. Bir süre konuştuktan sonra Nur Elsüleyman'ın kolunda bulunan altınları almak istediğim sırada boğuşma yaşandı ve bağırmaya başladı. Bu sırada ben de evin mutfağından aldığım bıçakla, çocuğunun yanında onu defalarca bıçakladım. Sonra arka balkondan kaçarak evden çıktım" ifadelerini kullandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Zurer hakkında tutuklama kararı verildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç