Kombiden Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Çift Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kombiden Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Çift Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş'ta gurbetçi çift, kombiden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 

Son Dakika 18 Ekim 2022 19:19 0
Kombiden Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Çift Hayatını Kaybetti

Son dakika gelişmesi... Kahramanmaraş'ta gurbetçi çift, kombiden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 

Fransa'dan tatil için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine tatile gelen Mahmut ve Rabia Karabay, kombiden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. 

Edinilen bilgiye göre olay, Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Mahmut Karabay ve eşi Rabia Karabay, dün Pınarbaşı Mahallesi Tunç Sokak'taki evlerine gittikten sonra kendilerinden bir daha haber alınamadı. Bugün Karabay'ın akrabaları eve gittiklerinde çifti yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Mahmut Karabay ile eşi Rabia Karabay'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Fransa'da yaşayan ve tatil için Elbistan'a gelen çiftin ölümüyle ilgili evde yapılan incelemede kombinin bacasının yerinden çıktığı ve çiftin de kombiden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Karabay çiftinin cenazesi otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç