Kocası, kendisini arkadaşı ve dayısının karısı ile aldatan kadına dev tazminat
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kocası, kendisini arkadaşı ve dayısının karısı ile aldatan kadına dev tazminat

Samsun'da bir kadın, eşinin kendisini arkadaşı ve dayısının eşi ile aldattığını söyleyerek boşanma davası açtı ve tazminat kazandı.

Yerel Haberler 2 Mayıs 2024 0
Kocası, kendisini arkadaşı ve dayısının karısı ile aldatan kadına dev tazminat

Samsun'da meydana gelen feci olayda bir kişi, eşini arkadaşı ve onun dayısının eşi ile aldattı.

Samsun'da yaşamakta olan 2 çocuk annesi Ayşe A. adlı kadın, 2001 yılında evlendiği Ahmet A'nın kendisini en yakın arkadaşı S.Ç. ve dayısının eşi A.çS. ile aldattığını söyleyerek 2021 yılında boşanma davası açtı.

Samsun 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davada Ahmet A adlı kişi ile A.S.'nin arasında 326 günde 828 defa telefon görüşmesi yapıldığı ortaya çıktı.

Mahkeme heyeti geçen hafta yapılan duruşmada kadını haklı bularak boşanmalarına karar verdi ve Ahmet A'ya 500 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat ödenmesine hükmetti.

Çocukları 10 yaşındaki U.A.'nın velayetinin anneye verilmesine, Ahmet A'nın eşi ve oğluna biner lira nafaka ödemesine karar verildi.

Kadının avukatı yaptığı açıklamada, "Herkes eşinin kendisine olan ilgisini kaybettiğini, ilerleyen aşamada ise kendisini aldattığını hisseder ve bunu anlayabilir. Ancak asıl sorun mahkeme dosyasına bunun yansıtılıp yansıtılmadığıdır. Mahkemeler somut delillere göre hareket eder ve buna göre karar verirler. Müvekkilimiz dayısının eşi ile aldatılmış ve çok büyük bir mağduriyet yaşamıştır. Bu kadar güvendiği iki insanın kendisini aldatması, uzun süre kendisinden gizli şekilde ilişki yaşaması psikolojisini altüst etmiş, uzun süre psikolojik tedavi görmesine rağmen olayın üzerinden yıllar geçse de hala olayı tam olarak atlatamamıştır. Bu sebep ile biz dosyaya tüm tedavi evraklarını reçeteli olarak kullandığı ilaçları ekledik. Ardından da eşi ve diğer kadın arasında bir yılda 828 defa yapılan telefon görüşmesi, bu görüşmelerin de gecelerce ve saatler boyu sürdüğünü öğrendik. Bu durumun da mahkeme tarafından araştırılarak dosyaya eklenmesini istedik" ifadeleri ile olayı yorumladı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç