Kocaeli ve Karaman'da Bomba Alarmı! Ekipler Alarma Geçti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kocaeli ve Karaman'da Bomba Alarmı! Ekipler Alarma Geçti

Yürekleri ağza getiren olay Kocaeli ve Karaman'da meydana geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberler 21 Kasım 2022 22:50 0
Kocaeli ve Karaman'da Bomba Alarmı! Ekipler Alarma Geçti

Yürekleri ağza getiren olay Kocaeli ve Karaman'da meydana geldi. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde otobüs durağında bulunan bankın üzerine bırakılan şüpheli çanta ve Karaman'da otobüs durağında unutulan şüpheli paket ekipleri alarma geçirdi. Bomba imha uzmanlarının olay yerlerine gelmesiyle şüpheli çantalar kontrol altına alındı.

Kocaeli'de bir bank üzerine bırakılan şüpheli çanta polisleri alarma geçirirken Karaman'da da otobüs durağında unutulan şüpheli paket paniğe neden oldu. Yapılan kontrollerde çanta içerisinden kişisel eşyalar, paket içerisinden de müzik aleti çıktı.

KOACELİ'DE ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi İstasyon Caddesi otobüs durağında çanta gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yol trafiğe kapatılarak, araçlar tramvay yoluna yönlendirildi. Bölgeye gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek çantayı fünyeyle kontrollü bir şekilde patlattı. Yapılan kontrolde çantanın içinden laptop, kıyafet ve kişisel eşyalar çıktı.

KARAMAN'DA ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Olay, bugün 18.00 sıralarında Yunus Kent Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan bir belediye otobüs durağında meydana geldi. Belediye otobüs durağında şüpheli bir paket olduğunu farkedenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgeye Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve bomba imha uzmanı sevk edildi. Polis bulvarı ve bulvara çıkan yolları araç ve yaya trafiğine kapatarak güvenlik önlemi aldı.

Özel kıyafetlerini giyen bomba imha uzmanı sinyal kesici kullanarak şüpheli pakete fünye yerleştirdi. Bomba imha uzmanı paketin yanından ayrılırken paketin bomba olmadığını farketti. Paketin içerisinden müzik aleti çıktı.

BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİSTLER YAKALANDI

Öte yandan akşam saatlerinde Şanlıurfa'da Suriye'nin Aynel Arap ilçesinden gelerek bombalı eylem gerçekleştirmek isteyen teröristler yakalandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç