Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli 110 Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli 110 Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli 110 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Eğitim 5 Haz 2022 18:52 0
Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli 110 Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kocaeli Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kocaeli Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alımı başvurusu devam ederken ilana başvuru yapan adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvuru bilgilerine ve sonuçları hakkındaki duyurusuna yer verdik.

HANGİ KADROLARA ALIM VAR?

"Üniversitemiz birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre Üniversitemiz birimlerinde (tüm ilçeler dâhil) görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdamı yapılacaktır. Biolog, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlı pozisyonlar için KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacaktır." ifadeleri ile yayımlanan İlanda , personel alımı yapılan kadrolara şu şekilde yer verildi:

SONUÇ DUYURUSU

Personel alımı sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında, "Değerlendirmeler KPSS puan sıralamasıyla yapılacak olup, KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibariyle mezuniyet tarihi önce olan, bunun da aynı olması halinde doğum tarihi önce olan adaya öncelik tanınır. Asıl adaylardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan atama yapılacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zamanı www.kocaeli.edu.tr/duyurular.php adresinden ilan edilecektir. Bu ilan atanmaya hak kazanan adaylar için tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi. 

İlanın başvuruları 15 Haziran'da sona eriyor. Sonuçlarının ise 30 Haziran'a kadar açıklanması bekleniyor. İlan metni için TIKLAYIN

SİZ HANGİ KADROYA BAŞVURDUNUZ? AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINDAN YAZIN VE BAŞVURU YAPAN DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPIN.

Kamu ilanlarından haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç