Kmpur ve imasm'nin Borsada Ne Zaman İşlem Göreceği Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kmpur ve imasm'nin Borsada Ne Zaman İşlem Göreceği Açıklandı

Kimteks Poliüretan Sanayi ile İmaş MAkine'nin borsada ne zaman işlem görmeye başlayacağı açıklandı.

Borsa 27 Nisan 2022 13:26 0
Kmpur ve imasm'nin Borsada Ne Zaman İşlem Göreceği Açıklandı

KMPUR ve IMASM 'nin borsada ne zaman işlem göreceği belli oldu.

Borsada son günlerde halka arz bolluğu yaşanıyor. bgirçok şirket, daha fazla büyümek, sermaye eksikliğini gidermek ve daha fazla hizmet verebilmek için borsaya giriyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurular ay başında onaylandı ve şirketler için talep toplama tarihleri belli oldu.

Talep toplamalar geçen hafta oldu ve iki büyük şirketin borsada işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şirketlerin bu hafta işleme  başlayacağı öğrenildi. 

 

KMPUR

Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından yapılan açıklamada taleplerin 20 ile 22 Nisan 2022 tarihleri arasında toplandığı ve orantısal şekilde dağıtım yapıldığına yer verildi. Yüzde 60 'ının kşilere, yüzde 40'ının ise kurumlara dağıtılacağına yer verildi. Toplamda 37 milyon 959 bin lot dağıtım yapıldı. 29 liralık fiyattan yapılan dağıtımda toplam arzın büyüklüğü 1 milyar 100 milyon 550 bin lira oldu. 

Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 28 Nisan 2022 Perşembe günü borsada işleme başlayacağı açıklandı. Sizce kaç gün tavan gider? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

 

İMASM

İmaş Makine tarafından yapılan açıklamada 14 milyon lot dağıtımı olacağı ve 1 Lot fiyatının 15 liradan satılacağına yer verildi. Toplamda yüzde 70'lik kısım kişilere verilecek. Kalan yüzde 30'luk kısım ise kurumlara verilecek. toplamda 210 milyon liralık bir halka arz büyüklüğü olacak.

Edinilen son dakika bilgilerine göre imamsm kodu ile borsada işlem görecek İmaş Makine 29 Nisan 2022 'de işleme başlayacak. Sizce kaç gün tavan gider? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Uygulamamızı indirerek bildirimle haberdar olabilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç