Kızılay 2 bin TL bayram harçlığı yardım başvurusu nasıl yapılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kızılay 2 bin TL bayram harçlığı yardım başvurusu nasıl yapılır?

Kızılay yardım başvurusu başladı. Peki bayram harçlığı veriliyor mu? Kızılay yardımına nasıl başvuru yapabilirim?

Sosyal Yardımlar 26 Mart 2024 1
Kızılay 2 bin TL bayram harçlığı yardım başvurusu nasıl yapılır?

Son dakika haberi: Kızılay bayram harçlığı veriyor mu? Başvurusu nasıl yapılır?

İhtiyaç sahibi ailelere, vatandaşlara yardımlarını sürdüren Kızılay, her bayramdan önce de ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarını çalarak yardımlarını devam ettiriyor.

Özellikle kuru gıda yardımı ve bazı nakdi destekler başta olmak üzere vatandaşlara birçok kalemde destek veren Kızılay, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştırıyor. Ramazan'da hise ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımları yapılıyor.

Ramazan bayramına kısa süre kala vatandaşlar, Kızılay'ın bayram harçlığı dağıtıp dağıtmadığını araştırmaya başladı. Peki Kızılay yardım başvurusu nasıl yapılrı? Yardıma nasıl başvuru yapabilirim? İşte gelen son dakika açıklaması.

KIZILAY YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kızılay yardımına başvuru yapmak isteyen vatandaşların aşağıdaki videoda belirtilen adımları takip ederek başvurusunu yapması gerekmektedir:

BAYRAM HARÇLIĞI VERİLİYOR MU?

Kızılay bayram harçlığı vermiyor. Ancak Kızılay'ın bu konuda bir açıklaması yok. Yukarıdaki videoda gösterildiği gibi adımları takip ederek yardım talebinizi iletebilir ve bayram öncesi kızılaydan yardım talep edebilirsiniz. Kadın erkek diğer vatandaşlar bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
nasıl yaparım basvuruyi