Kız Öğrenci Yurduna Giren Kişi: 'Namaz Kılacaktım'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kız Öğrenci Yurduna Giren Kişi: 'Namaz Kılacaktım'

Eskişehir'de bir kız yurduna izinsiz giren kişi, basın mensuplarının sorusuna "Namaz kılmak için girdim" diyerek cevap verdi.

Haberler 20 Nisan 2022 21:42 0
Kız Öğrenci Yurduna Giren Kişi: 'Namaz Kılacaktım'

Eskişehir'de meydana gelen olay pes artık dedirtti. Bir kız öğrenci yurduna izinsiz şekilde giren, olay sonrası gözaltına alınan ve sosyal medya üzerinde büyük tepki gören kişi, basın mensuplarının neden içeri girdin sorusuna ilginç bir cevap verdi.


Eskişehir'den ilginç bir haber geldi. Gelen bilgilere göre Eskişehir'de bir kız öğrenci yurduna izinsiz şekilde giren ve sosyal medya üzerinde büyük tepki çeken kişi, polis ekipleri tarafından tespit edilip yakalandı. Yakalanıp sağlık kontrolünden geçirilen bu kişi daha sonra adliyeye sevk edildi.


OLAY NASIL OLDU?

Eskişehir 'de bulunan Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kız Yurduna izinsiz şekilde bir kişi girdi. Yurtta kalmakta olan kişilerin huzur ve sükununu bozan, onları rahatsız etmek için çeşitli hareketlerde bulunan kişi, sosyal medya üzerinde ciddi tepkiler aldı. Daha sonra bölgeden kaçan kişi polise şikayet edildi. Kimliği tespit edilen bu kişi, 20 Nisan günü yani bugün 00.45 'te yakalandı. Yakalanarak gözaltına alınan bu kişi gece yarısı emniyete götürüldü.


Sabah olunca ifadesi alınan bu kişi , daha sonra savcılığa sevk edildi. Sağlık kontrolü sonrası polis eşliğinde adliyeye getirilen şüpheli, adliye önünde bekleyen basın mensuplarının sorularına cevap verdi.


NAMAZ KILMAK İÇİN GİRDİM

Adliye önünde hazır bekleyen basın mensuplarının yurda neden girdin? sorusuna bu kişi "Namaz kılmak için girdim" şeklinde yanıt verdi ve bu yanıt sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdim. Şüpheli basın mensuplarının sorularına şu şekilde yanıt verdi: “Bilerek girmedim ki. Namaz kılmak için. Çekmeyin bak. Namaz kılmak için girdim. Mahsustan öyle bir algı yapıyorsunuz ki. Ben sanki kötü niyetli girmişim”


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç