Kıvanç Tatlıtuğ'un Mercedes Reklamı Olay Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kıvanç Tatlıtuğ'un Mercedes Reklamı Olay Oldu

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Mercedes reklamı kısa sürede olay oldu. Sosyal medyada çokça paylaşılan reklam yazımızda.

Taşıt 23 Nisan 2022 13:41 0

Mercedes'in reklam yüzü Kıvanç Tatltuğ oldu: Dün yayınlanan reklam sosyal medya üzerinde kısa sürede günün en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

 

Bilindiği üzere önceki gün , 22 Nisan Dünya Günü'yd. Sempatik ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ , 22 Nisan Dünya Günü'ne dikkatleri çekmek isteyen Mercedes Benz'in yeni reklam yüzü oldu. Dünya otomotiv üretim devi Mercedes'in yeni elektrikli aracı  için bir reklam filmi çekildi ve söz konusu reklamda Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ rol aldı. Kısa sürede on binlerce kişi tarafından izlenen reklam sosyal medyada da günün en çok konuşulan konuları arasına girdi. 

Mercedes'in sadece elektrikli araç üretimi yapan Mercedes-EQ için kameralar karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ , çok konuşulan bir reklam filmine imza attı. Uzun süredir söylentileri olan bu reklam filmi dün yayınlandı ve "Dünya, bu senin için" ifadeleri ile reklam 22 Nisan Dünya Günü'nde kamuoyu ile paylaşıldı. 

 

Çekilen reklama baktığımızda ise Mercedes'in dünya ve çevre mesajları verdiği görülüyor. Otomobilin çevre temizliği ve sağlığına yaptığı katkıların belirtildiği reklam filminde yeni planlar da kamuoyu ile paylaşıldı. Söz konusu reklama göre şirketin 2029 yılına kadar üreteceği ürünleri elektrikli olarak üreteceği ve doğaya verilen ararı minimuma indireceği öğrenildi. 

 

KIVANÇ'A 1 YIL BOYUNCA ARABA

Mercedes ile bir sponsorluk anlaşması imzalayan Kvanç Tatltuğ'a tamamen elektrikli bir Mercedes EQS model arabanın verildiği öğrenildi. Şimdiye kadar piyasaya iki tam elektrikli araç süren Mercedes-EQ'nun bu sene yeni araçları piyasaya süreceği öğrenildi. Son bilgilere göre EQA , EQB ve EQE model araçların da bu sene piyasaya çıkacağı öğrenildi. Aşağıda izleyeceğiniz reklamda kullanılan araç ise EQS marka araç. 

 

İşte reklama sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları:

Kaynak: Webtekno

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç