Kıvanç Tatlıtuğ 24 Bin TL Maaşla Dadı Aldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kıvanç Tatlıtuğ 24 Bin TL Maaşla Dadı Aldı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, çocuklarına ayda 1400 dolar maaşla bakıcı tuttu.

Finans Magazin 19 Haz 2022 18:28 0
Kıvanç Tatlıtuğ 24 Bin TL Maaşla Dadı Aldı

Kıvanç Tatlıtuğ , yeni doğan çocuğuna 24 bin liraya dadı tuttu.

Çeneleri yoracak haber magazin dünyasından geldi. Gelen son bilgilere göre Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'ye ciddi bir maaşla dadı tuttu. 

2016  senesinde Başak Dizer ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ, evliliği ile adından çokça bahsettirdi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in geçen Nisan ayında çocukları dünyaya geldi. Çift, çocuklarına Kurt Efe adını verdi. 

İlk defa geçen günlerde kameralara takılan Kurt Efe'nin babasına olan benzerliği dikkatleri çekti. Sarı saçları ile babasına çok benzeyen Kurt Efe'nin yeni dadısı magazin dünyasında gündem oldu. 

24 BİN LİRAYA BAKICI ARIYORLARDI

Edinilen bilgilere göre Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, oğullarına bakmak için bir bakıcı arıyordu. Ayda 25 bin liraya bakıcı arayan çiftin bu arayışı son buldu. Edinilen bilgilere göre bir süredir Bodrum'daki evlerinde olan ve zaman zaman bazı ünlü isimleri, arkadaşlarını ve akrabalarını evlerinde ağırlayan , misafir eden çift , Kurt Efe için paraya kıydı.

Gelen haberlere göre çiftin ayda 254 bin liraya kıydığı ve Kurt Efe'ye Filipinli bir bakıcı tuttuğu öğrenildi. Filipinli bakıcı ile anlaşan çiftin ona ayda 1400 dolar para vereceği öğrenildi. 

Bu maaşın yanı sıra bakıcının ülkesine gidip gelme, vize sigorta ve gidiş dönüş masraflarının da karşılanacağı öğrenildi.

Filipinli dadının görevine başladığı öğrenildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç