Kısmetse Olur Aşkın Gücü: Skandallar silsilesi bitmiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kısmetse Olur Aşkın Gücü: Skandallar silsilesi bitmiyor

Son dakika haberi: Kısmetse Olur adlı programda skandallar silsilesi bitmiyor. İfşalar, itiraflar ve estetik ötesi aldatmalar gündem oldu.

Yaşam 12 Ocak 2023 09:56 0
Kısmetse Olur Aşkın Gücü: Skandallar silsilesi bitmiyor

Kısmetse Olur'da skandallar silsilesi.

Uzun Yıllar sonra yeniden ekranlara gelen Kısmetse Olur adlı programda skandallar silsilesi devam ediyor. İlk olarak ekranlara geleeği duyurulduktan ve programda yer alacak isimlerin belli olmasından sonra sosyal medyada büyük gündem olan Kısmetse Olur'de en çok konuşulan durum, programa katılan yarışmacıların estetikleri oldu. Önceki hallerinden eser kalmayan yarışmacıların yeni halleri de alay konusu olurken son yaşananlar , programı iyice dillere düşürdü.

FURKAN, GERÇEKLERİ ANLATTIĞI İÇİN DİSKALİFİYE EDİLDİ

Kısmetse Olur adlı yarışmada yaşananların kurgu olduğunu söyleyen Furkan adlı yarışmacı, bu açıklamasından sonra yarışmadan diskalifiye edildi. Furkan yaptığı açıklamada reyting uğruna yapılanlara değindi ve "Halka reyting verilecek diye insanların hayatını karartamazsınız, üç kuruş para için beni kimsenin rezil etmesine izin vermem. Kendini paraya satanlar utansın" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalarından sonra Furkan , programdan diskalifiye edildi.

TAKMA POPOSU DÜŞTÜ

Programda sergilediği davranışlar ve estetik ameliyatları ile adeta bambaşka birine dönüşen Yaren'in takma poposunun düştüğü anlar paylaşıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç