Kısa vadede karamsar hava var: Bitcoin ve Ethereum tahmini geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kısa vadede karamsar hava var: Bitcoin ve Ethereum tahmini geldi

Son dakika haberi: Ünlü ekonomist Xu , kripto paralarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Bitcoin düşecek mi? Bitcoin ne oldu? İşte son dakika bilgileri.

Kripto Paralar 29 Ara 2022 11:37 0
Kısa vadede karamsar hava var: Bitcoin ve Ethereum tahmini geldi

Kritik Bitcoin ve Ethereum tahmini.

Son dakika haberi: Bitcoin'de kötü yıl geride kalırken 2022 yılının son günlerinde kayıpların artmaya devam ettiğine yer verildi. En büyük kripto paraya baktığımızda önceki günden şimdiye kadar düşüşün sürdüğü, BTC'nin 16 bin 500 dolara kadar gerilediği görülüyor. Etyereum ise 1190 dolarlarda seyrediyor. 

Amerika'dan gelen sıkılaşma açıklamaları ile birlikte düşüşünü sürdüren kripto paralar, son iki haftadır 17 bin doların altında seyrediyor. Uzman isimler ise yaptıkları açıklamada bu kötü koridordan çıkışın bir süre daha görünmediğin söyledi. Zincirler arası DeFi merkezi Umee’nin kurucusu ve CEO’su Brent Xu yaptığı açıklamada mevcut olumsuz durumların piyasalarda 2023 yılına kadar süreceğini, alt ile 12 ay ya da muhtemelen 18 aya kadar olumsuz duyguların ön planda olacağını , uzun vadede ise iyi bir hava beklediklerini söyledi.

Sadece büyüklerde değil tüm kripto paralarda ciddi bir düşüş görülürken Umee’den Xu konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Xu yaptığı açıklamada son artışın opsiyonda riskli olduğunu söyledi ve “Bir opsiyon tüccarı isenız, çok fazla oynaklık olmaz. Herhangi bir fiyat hareketi olduğunda, kayda değer bir trendden yeterince uzun süre devam etmeyeceklerdir. Kripto varlıklarına yatırım yapmak için en iyi zaman değil" ifadelerini kullandı.

Zayıf gelen ekonomik verilerle birlikte sıkılaşma beklentileri artarken Amerika'da hisse senedi piyasalarında olumsuzluklar, düşüşler devam ediyor. 

2 BİN 395 BİTCOİN ALDI

Ünlü bilişim şirketi MicroStrategy bir son dakika açıklaması yaptı ve kripto para alımına geçildiğine yer verildi. Açıklamada şirketin 42,8 milyon dolar değerinde 2,395 Bitcoin aldığına yer verildi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç