Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi akademik ilanında alenen yazılan cümle: Yok artık
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi akademik ilanında alenen yazılan cümle: Yok artık

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi akademik personel alımı ilanında yer alan yanlış cümle, büyük tepkilere neden oldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi akademik ilanında alenen yazılan cümle: Yok artık

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin akademik personel alımındaki cümle sosyal medyada gündem oldu.

9 Aralık 2023 tarihli Resmi Gazete'de önemli bir ilan yayınlandı. İlana baktığımızda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bünyesine 51 akademik personel alınacağı görülüyor. Söz konusu ilanın duyurusu şu şekildeydi:

"Üniversitemizin insan kaynakları politikası doğrultusunda aşağıda belirtilen birimlere 2547 sayılı Kanunun 23, 24 ve 26. maddeleri ile 12.06.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine dayanılarak hazırlanan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönergesi asgari şartları (Bakınız: https://idari.ahievran.edu.tr/personel/sayfa/Yonerge/tr/2253) ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi hükümleri uyarınca devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz Öğretim Üyeleri (Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi) alınacaktır"

İLANDA DİKKAT ÇEKEN YER

Söz konusu ilanın kadrolarda 16. satırda yer alan Fen Edebiyat Fakültesi'ne Sosyoloji Bölümüne doktor öğretim üyesi alımında özel şartlar kısmında şu ifadeler yer aldı:

"Uygulamalı Sosyoloji Anabilim Dalı Doktorasını yapmış olmak, toplumsal hareketlilik ve göç alanında tamamladım. Güvencesiz istihdam, toplumsal hareketlilik araştırmaları metodolojisi konularında çalışmalar yapmış olmak."

Bu kısım sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem oldu. Siz bu cümleyi nasıl yorumluyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Resmi Gazete'de yayınlanan söz konusu ilanın tam metnine ulaşmak için TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç