Kirpto Para Borsası Sahibi: Bitcoin'in Geleceği Yo
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kirpto Para Borsası Sahibi: Bitcoin'in Geleceği Yo

Kripto para borsası FTX'in kurucusu ve CEO'su Sam Bankman-Fried bir son dakika açıklaması yaptı ve Bitcoin'in geleceği hakkında korkutan ifadeleri kullandı.

Kripto Paralar 16 Mayıs 2022 08:58 0
Kirpto Para Borsası Sahibi: Bitcoin'in Geleceği Yo

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklamasında kripto paraların geleceği yok denildi.

Hafta içinde 26 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen, Fed etkisi ile yükselişe geçemeyen Bitcoin ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  Öte yandan Ethereum'da da ciddi düşüş görülürken en büyük çöküş  Terra Luna'da oldu.

TERRA LUNA ÇÖKTÜ

Bundan 40 gün önce ciddi bir piyasa hacmine sahip olan ve 1710 lira seviyesinde olan Terra Luna adlı kripto para, ciddi şekilde düştü. Şirketinin yanlış adımları ciddi şekilde çöküşe geçen Terra Luna'da 0'ın altı görüldü. Şu sıralar Luna 0,003883 TL seviyesinde işlem görüyor.

KRİPTO PARA BORSASI KURUCUSU: GELECEĞİ YOK DEDİ

Kripto para borsası FTX'in kurucusu ve CEO'su Sam Bankman-Fried, son günlerdeki çöküş ile ilgili dikkat çeken aç.çıklamada bulundu ve kripto paraların ileride bir ödeme ağı olarak kullanılamayacağını söyledi.

FTX CEO'su Bankman-Fried açıklamasının devamında "Bitcoin ağı bir ödemeler ağı değil ve büyüyen bir ağ değil" diyerek içinde olduğu ve para kazandığı sektörün geleceğinin olmadığını söyledi. Bitcoin madenciliğinin ciddi enerji tükettiğini söyleyen Bankman-Fried, BTC'yi verimsiz olmakla eleşltirdi ve çevresel maliyetlerinin oldukça yüksek seviyelerde olduğunu söyledi.

Kripto paralarda yaşanan sert düşüşün çok sayıda yatırımcıyı tarihi zararlara uğrattığını söyleyen yetkili, en büyük zararın El Salvador'da olduğunu söyledi.

Bloomberg'in son dakika olarak aktardığı bilgiye göre ülkede Bitcoin'in 51 bin dolar seviyesinden alındığı ve şimdiye kadar 40 milyon dolar civarında zarar edildiğine yer verildi.

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Bitcoin 30 bin 274 dolar seviyesinde işlem görürüken Ethereum 2 bin 55 dolar seviyesinden işlem görüyor. XRP ise 0.42 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç