Kırım Köprüsünün Patlama Anı Videosu Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kırım Köprüsünün Patlama Anı Videosu Geldi

Son dakika haberi: Kırım Köprüsünde meydana gelen patlamanın videosu geldi. İşte patlama anı.

Dünya 8 Ekim 2022 12:32 0
Kırım Köprüsünün Patlama Anı Videosu Geldi

Son dakika : Ukrayna Kırım Köprüsünü vurdu. İşte o anlar.

Rusya 'nın Ukrayna'yı işgal savaşı devam ederken bugün bir son dakika haberi geldi. 

Rusya ile Ukrayna arasında 7 buçuk aydır devam eden savaş, bugün daha da gerildi. Gelen son dakika bilgilerine göre Rusya'nın 2014 yılında ilhak ettiği Kırım'ı Rusya Topraklarına bağlayan ve Kerç Boğazı'nda bulunan Kırım Köprüsünde patlama oldu.

Gelen son dakika bilgilerine göre , 2018 yılında Putin tarafından açılışı yapılan ve stratejik öneme sahip olan, 19 km büyüklüğündeki köprüde patlama oldu. Patlama anı kameralara yansırken bölgede trafik durdu. 

Patlama sonucu yol çökerken köprünün demir yolu hattının yanında bulunan kara yolunda da çökme olduğu öğrenildi. Patlama ise anbean kameralara yansıdı. İşte o anlar:

Patlama sonrası Rusya Acil Durumlar Bakanlığı bünyesindeki ekipler hemen bölgeye gitti ve alevlere müdahale etti. Patlamanın demir yolundaki yakıt dolu tanlardan birinde çıkan yangından kaynaklandığı aktarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Saldırı olup olmadığı araştırılacak. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ukrayna Hava Kuvvetleri, "Kırım Köprüsü'nde akaryakıt tankları alev aldı. Yolun bir bölümünde hasar meydana geldi." dedi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov yaptığı son dakika açıklamasında Putin'in bu konuda bilgilendirildiğini söyledi ve “Kırım Köprüsü'ndeki durum ile ilgili Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı raporları, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya Başbakanı Mihail Mişustin'e sunuldu.” ifadelerini kullandı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç