Kiracılara Erdoğan'dan seçim müjdesi: Dar gelirlilere kira yardımı yapılacak Başvuru seçimden sonra e devlette
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kiracılara Erdoğan'dan seçim müjdesi: Dar gelirlilere kira yardımı yapılacak Başvuru seçimden sonra e devlette

Kiracılara seçim yardımı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada seçim sonrası kira yardımının yapılacağına yer verildi.

Emlak 24 Mayıs 2023 16:52 4
Kiracılara Erdoğan'dan seçim müjdesi: Dar gelirlilere kira yardımı yapılacak Başvuru seçimden sonra e devlette

Erdoğan'dan bir seçim müjdesi daha: Kiracılara kira desteği verilecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu. nkara'da Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'na katılan Erdoğan, yeni seçim müjdesini paylaştı.

28 MAYIS'A KADAR EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ!

Erdoğan ilk seçimlerde yüksek oy almaları sonrası rehavete kapınılmaması gerektiğini ve en büyük düşmanlarının rehavet olduğunu söyledi ve "Kökenine, mezhebine, siyasi tercihine bakmaksızın her insanımızın bu kutlu yürüyüşte yer almasını istiyoruz. Gönlümüz de kollarımız da sonuna kadar açıktır. Biz 85 milyonun cumhurbaşkanıyız. Her birinin geleceğine ışık tutuyoruz. Her vakit olduğu gibi siz ne diyorsanız onu söylüyoruz. Siz hangi istikameti gösteriyorsanız oraya doğru yürüyoruz. Bunun için sizlerden çevrenizdeki komşularınızı eşinizi dostunuz akrabanızı mutlaka sandığa gitmeye ve tercihini doğrudan yana kullanmaya teşvik etmenizi bekliyorum. Unutmayın en büyük düşmanımız rehavettir, zafer sarhoşluğudur. Biz orayı boş bırakırsak gelir birileri doldurur. Neredeyse yurt dışında 2 milyona yaklaştı verilen oy" ifadelerini kullandı.

1 MİLYON SURİYELİYE KONUT YAPIYORUZ

Mültecilere yapılan konutlar ve onların gönderilmeleri ile ilgili konuşan Erdoğan, "Kandil'deki terör baronlarının desteklediği bilinen birine benim milletim oy verir mi, bu ülkemiz teslim edilir mi? Rakibini kaset kumpası ile çekilmeye zorlayan birine bu ülke teslim edilir mi? Sinan Oğan ile birlikte bu süreçte bu zaferi milletçe beraber kutlayacağız. Terörle mücadelede bizimle aşık atmaya hiçbirinin gücü yetmez. Teröristleri ininde yok olmaya yiten bizdik. Bunların böyle bir derdi oldu mu olmadı? Şimdi kafayı sığınmacılara taktılar. Biz bir Almanya'yı Avrupa'yı görmezden gelemeyiz. Onlar nasıl bir program içinde yapıyorsa biz de aynı programla yapıyoruz. Şimdiye kadar 500 bin Suriyeliyi memleketlerine gönderdik. 1 milyon Suriyeliyi Suriye'de iskan edecek konutları yapıyoruz. Bay bay kemal taciz tecavüz olaylarının üstünü kapatan birine ülke temsil edilir mi? Böyle birisine ülke teslim edilir mi" dedi.

YÜZDE 25 BEDAVA OLACAK!

Erdoğan karadeniz gazı hakkında da açıklama yaptı ve "Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Ülkemizin geleceğine sahip çıkmış olmak evlatlarımızın geleceğine yönelik sorumluluğun gereği. Karadeniz gazı dedik, doğal gaz 1 ay ücretsiz dedik. 1 yıl boyunca yüzde 25'i faturadan düşülecek dedik" ifadelerini kullandı.

KİRA YARDIMI MÜJDESİ GELDİ

Erdoğan açıklamasının devamında bir müjde daha verdi ve kiracılara seçimden sonra kira yardımları yapılacağını söyledi. Söz konusu yardımların, kurulacak Aile ve Gençlik Bankası ile yapılacağını söyleyerek, "Aile ve Gençlik Bankası ile bu kaynakları buradan değerlendireceğiz. Kira ve gıda yardımlarını bu kaynaklardan vereceğiz. Hiç endişeniz olmasın Türkiye güçlü bir yere doğru gidiyor. Emin olun bunların çözümü bizde. Ülkenin imkanları çoğaldıkça bunları milletimizin emrine veriyoruz. Karadeniz Doğalgazı bunun içinde. Gabar bunun içinde" ifadelerini kullandı.

BAŞVURU

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonrası bu kira yardımının yapılacağını söyledi. Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Türkiye vatandaşı olarak bizim eve ihtiyacımız var Suriyelileri geri gönderin bu vatan bizim onların değil bizim burunda olmamızda onların suçu var
Ziyaretçi 11 Ay Önce
bizede deprem bölgesinde ev sahibi evden çıkardı ev bulamadım şartlar tutmuyor diye konteynırı vermediler süriyelilere ev yapacaklar
Ziyaretçi 11 Ay Önce
suriyelilere yapacana Türk vatandaşına yap onlar zaten herşeyden faydalanıyorlar
Ziyaretçi 11 Ay Önce
yazıp yazip siliyorum