Kim Milyoner Olmak İster para ödülleri değişti: Ödüle zam geldi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kim Milyoner Olmak İster para ödülleri değişti: Ödüle zam geldi 2023

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının büyük ödülü değişti. Yeni ödül, yarışmaya katılacakların iştahını artıracak miktarda.

Finans Magazin 23 Ağu 2023 15:51 0
Kim Milyoner Olmak İster para ödülleri değişti: Ödüle zam geldi 2023

Kim Milyoner Olmak İster'in büyük ödülü 5 kat arttı.

Ekranların en çok izlenene yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada son dönemlerde ödül hep aynı kaldı. Her geçen sene dolar kuru yükselip enflasyon rekor kırarken 1 milyon TL kalan ödül ile artık bir ev değil araba bile zor alınabiliyor.

İlk defa 7 Mart 2000 tarihinde ekranlara gelen program, Kim 500 Milyar İster aı ile üne kavuşmuştu. Eski para ile 500 milyar o dönem 868 bin dolara denk geliyordu.

1 milyon lira olan ödül şimdi dolar kuru 27.21 TL iken 36 bin 751 dolara denk geliyor.

ZAM GELDİ

Gelen son dakika bilgilerine göre Kim Milyoner Olmak İster programının büyük ödülüne büyük bir zam yapıldı.

Birsen Altunbaş'ın kaleme aldığı yazısında Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonunun tanıtımının çekildiği, sunuculuk koltuğunda yine Kenan İmirzalioğlu'nun olduğu görülüyor.

Yarışmanın büyük ödülü ise 1 milyon TL'den 5 milyon TL'ye çıkarılacak.

Sizce büyük ödül ne kadar olmalı? 5 milyon liralık büyük ödül yeter mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek adaylarla bilgi alış veirşinde bulunabilirsiniz.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kim Milyoner Olmak İster programına başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru formunu doldurmak için "https://www.atv.com.tr/milyoner/form" adresine gitmeniz gerekmektedir. Başvuru formunuzu güncellemek istiyorsanız "https://www.atv.com.tr/milyoner/form/update" adresine giderek formunuzu güncellemeniz gerekmektedir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç