'Kılıçdaroğlu'nu ilk defa bu kadar sinirli gördüm'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Kılıçdaroğlu'nu ilk defa bu kadar sinirli gördüm'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile görüşen Candaş Tolga Işık, onu ilk defa bu kadar sinirli gördüğünü söyledi.

Siyaset 10 Mayıs 2023 21:00 0
'Kılıçdaroğlu'nu ilk defa bu kadar sinirli gördüm'

Kaset iddiası ile ilgili Kılıçdaroğlu'ndna flaş açıklama.

Sosyal medyada son günlerde kaset açıklamaları elden ele dolaşırken bu konu ile ilgili KEmal Kılıçdaroğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında bu konuda oldukça sinirli olduğunu söyledi.

GAZETECİ CANDAŞ TOLGA IŞIK'IN KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMESİ

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Kılıçdaroğlu ile bu konularda bir görüşme yaptığını ve ilk defa Kılıçdaroğlu'nun bu kadar sinirli olduğunu söyledi. Candaş Tolga Işık yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri aktardı:

"Az önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) ile konuştum. İlk kez bu kadar sinirli olduğuna tanıklık ediyorum. Muharrem İnce'ye yönelik iddialara, "Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız.

Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme" dedi"

MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA

Son günlerde sosyal medya üzerinde hakkında dolaşan iddialara tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, "45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim" ifadelerini kullandı.

İnce'nin bu açıklaması sosyal medya üzerinde gündem oldu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç