Kılıçdaroğlu'ndan seçim vaadi: 100 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kılıçdaroğlu'ndan seçim vaadi: 100 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacak

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve 100 bin güvenlik görevlisi alımı yapacaklarını açıkladı.

Siyaset 4 Mayıs 2023 17:18 1
Kılıçdaroğlu'ndan seçim vaadi: 100 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacak

Kılıçdaroğlu'ndan bir seçim vaadi daha geldi: 100 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte konuşan Kılıçdaroğlu 100 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.

Kılıçdaroğlu, polis intiharlarının hangi boyutlara ulaştığını da çok iyi bildiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı;

"O nedenle 100 bin güvenlik görevlisi de alacağız. Ve onlar normal mesailerini yapacaklar. Onları yük altından çıkaracağız. Bu kadar yük olmaz. Ayrıca aile destekleri sigortası getireceğiz. Söz verdim, bu topraklarda, bu cennet gibi vatanda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, hiçbir fakir ailenin elektriği, doğal gazı ve suyu asla kesilmeyecek. Aile destekleri sigortasıyla her ailenin asgari en az asgari ücret kadar bir geliri olacak. Bu parayı kadının banka hesabına yatıracağız. Onun fakirliğini sosyal devletten başka kimse bilmeyecek."

Finans7.com I Ankara

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
aha 120bin typ işcisi issizkalacak cocuklarimiz ac yatacak hani kimneyapacak haziranda bitiyor suremiz malesef cocuklarimizin geleceyi nerde yok eymeyin mademoiselle cocuklarimizin acyatmasini istemiyorsaniz onca işciyi mahrum butakmayin bütütün siyadi lerediyorum typ nerde süreklilik s4cime azkaldi ve bizim cocuklarimizi magduretmeyin süreklilik