Kılıçdaroğlu'ndan seçim açıklaması: Seçimler zamanında olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kılıçdaroğlu'ndan seçim açıklaması: Seçimler zamanında olacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim tarihi tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada seçimler zamanında olacak mesajı verdi.

Seçim 15 Şubat 2023 14:29 2
Kılıçdaroğlu'ndan seçim açıklaması: Seçimler zamanında olacak

Son dakika: Son dakika: 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler ertelenecek mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın toplantısı düzenleyerek deprem sürecinde yaşananlarla ilgili tepkilerini dile getirdi. Burada seçim ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu seçimler zamanında olacak mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu'nun seçimle ilgili olan konuşması şu şekilde;

"Seçimleri ertelemeye çalışıyorlar, rolü belli isimleri öne sürüyorlar. Bu ülkede seçimler zamanında olacak, savaş dışında ertelenemez. Savaş için bile kararı TBMM verir. YSK böyle bir talebi dillendirirse demokrasiye darbe talebiyle ortaya çıkmış olur. Aklınızdan bile geçirmeyin.

Erdoğan çıkmış, 'Bana 1 yıl daha verin' mesajıyla ortada. Bu ülke sana tam 20 yıl verdi. Yatırım taahhütleri alıyoruz. Çok sayıda yatırımcı kapıda bekliyor."

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Millet can derdinde ,yaraları saralım once
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Türkiye deprem acisiyla uğraşırken seçimden bahsetmek ne kadar düşüncesiz bir davranış.... Muhalefet partisi de olsa el ele verip bu acıyı paylaşmak ve bu acının ustesinden gelmek için ele ele verip birlik olması gerekiyordu. Sanki kendileri Türkiye vatandaşı değilmis gibi davranıyor. Zamansiz açıklamalar yapıyor. Millet depremle uğraşırken ve tarisiz acılar yasarken seçim kimin aklına gelirki.