Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 10 Sorusuna Cevap
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 10 Sorusuna Cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında yaptığı açıklamada Erdoğan'ın 10 sorusuna cevap verdi.

Siyaset 1 Haz 2022 22:10 1
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 10 Sorusuna Cevap

Kılıçdaroğlu'ndna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 sorusuna cevap.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. ılıçdaroğlu yaptığı açılamada , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün kürsüde kendisine yönelttiği  10 soruya yanıt verdi. 

ERDOĞAN'DAN 10 SORU

Bugün grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullanmış ve Kılıçdaroğlu'na 10 soru yönlendirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğangrup toplantısında ,terörle mücadele, seçimler, Finlandiya ve İsveç'in nato üyeliği, yaşanan ekonomik sorunlara karşı alınan önlemler ve daha birçok konuda Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 soru yönlendirdi ve bunların yanıtlanmasını istedi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN 10 CEVAP GELDİ

Twitter adresi üzerinden bir açıuklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, cevaplarını, "Erdoğan, milletimize seslenmişsin. "Sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar" havada uçuşmuş. Kadınlara küfreden sana bir tavsiyem olacak. Ağzını kapalı tutup insan sanılman, açıp tüm şüpheleri ortadan kaldırmandan iyidir. Sorularına ise yanıtlarımı veriyorum:" ifadeleri ile yayınladı.

 

 

"SAAT 23'TE SORULARIMI SORACAĞIM"

Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında, kendisinin de soruları olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Danışmanlarını ve doktorlarını çağır, saat 23.00’te ben de sorularımı soracağım. aHaber’i de mutlaka ara, hazır ola geçsinler. Derin derin nefes al, bakalım yanıt verecek yüreğin var mı…" ifadelerini kullandı. 

Önümüzdeki dakikalarda Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 sorusunu sorması bekleniyor. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Batı ülkelerindeki gibi oturumda tartışın.görelim.milletin önünde