Kılıçdaroğlu'ndan 4 saniyelik video: İşte söylediği tek cümle
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kılıçdaroğlu'ndan 4 saniyelik video: İşte söylediği tek cümle

Son dakika haberi;: Kılıçdaroğlu'ndan 4 saniyelik bir video geldi. Videoda Kılıçdaroğlu tek cümle söyledi.

Siyaset 3 Mayıs 2023 19:35 3
Kılıçdaroğlu'ndan 4 saniyelik video: İşte söylediği tek cümle

Kılıçdaroğlu'ndan 4 saniyelik video: İşte söylediği tek cümle.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Kılıçdaroğlu "En kısa video" notu ile sözkonusu videosunu paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Bugün dünden daha fakirsen tek sebebi Erdoğan. İyi akşamlar"

SEÇİM MÜJDELERİ GELDİ

Kılıçdaroğlu daha önce yaptığı açıklamada seçim müjdelerini şu şekilde verdi:

"Mülakatı kaldırıp oraya da adaleti getireceğim. Sınavı kazanacak ve her biriniz göreve başlayacaksınız"

"Ev kadınları, kadınlar, Allah nasip ederse hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir düzeni getireceğiz. Her kadının sosyal güvencesinin temeli, aktörü devletin kendisi olacak. Devlet yanınızda olacak"

"Onlar 5'li çetelere çalışıyorlar, ben halk için çalışacağım. Onlara 418 milyar dolar aktardılar. 418 milyar doları söke söke alacağım ve halka vereceğim. Sanıyorlar ki 'Biz dışarı para götürdük, kimse görmez.' Bay Kemal görür ve o paranın tamamını getirip bu millete verir. Kul hakkı yiyene oy vermeyin!"

"Staj mağdurlarının sorunlarını biliyorum, onu da çözeceğim, hiç endişe etmeyin. Tek amacım bu ülkeye huzuru getirmek" 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
hadi inşallah
Ziyaretçi 10 Ay Önce
bazı kesiml3ri eksik buraktiniz belediye işcileri typ işcileri nerde vaatlar nerde insanhaklari kul hakki işcihakki bugün toplumca seciliyorsaniz cumhurbakkani oluyorsaniz kiminsayesinde topl7m7n milletin işcinin emekcini sayesinde ve işcininhakki emekcinin hakki 1mayısta hüsrana uğradilar emekleri haklari boşagitti neyazikki bugün onbinle4ce insan türkiye cumhuriyetini koruyorsa 81 ilin liderleride işcinin hakkini emeyinin hakkini vermeli amq neyazikki verilmedi calıştığımız kurumlarda haziran ayinda cıkarilacaz öyle olmamali siz beni yönetiyorsaniz bende sizlere onlarca oyveriyorsam hakki verilmeli kapıdışarı edilmemeli işinden yahantisindan magdur ediliyoruz malesef bizi düşüiyorsan8z cocuklarimizi düşünün acmi uyusunlar 81 IL yöneticilerine diyorum belediye typ ve diyer kurum işcileri yine magdur kaldilar umutlar hayaller yarinlar insanca birhayat bir kelimeye bakiyor ama nerde typ işcileri cok ama çok magdur burakildi secime süreklilik sevinciyle girmeyi umut ediyorduk ama müjde verilmedi olsun 11 gün kaldi
Ziyaretçi 10 Ay Önce
sana inanan aptaldır