Kılıçdaroğlu ile Erdoğan'ın Damadı Selçuk Bayraktar Görüşmüş: Nerede, Ne Zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kılıçdaroğlu ile Erdoğan'ın Damadı Selçuk Bayraktar Görüşmüş: Nerede, Ne Zaman?

CHP Genel Başkanı ile Selçuk Bayraktar'ın görüştükleri açıklandı. Açıklama Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

İş Dünyası 12 Kasım 2022 11:50 0
Kılıçdaroğlu ile Erdoğan'ın Damadı Selçuk Bayraktar Görüşmüş: Nerede, Ne Zaman?

Kılıçdaroğlu Selçuk Bayraktar ile görüşmüş.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı olan Selçuk Bayraktar ile yıllar önce görüştüklerini söyledi. 

CHP'nin Bursa İl Başkanlığı'nda düzenlenen iş insanları ile buluşma toplantılarına katılan Kılıçdaroğlu, iş dünyasının elini taşın altına koyan insanlar olduğunu söyleyerek, "Ülkeyi büyütmek, istihdam yaratmak, güçlü bir Türkiye inşa etmek, kazanmak, kazandığını harcamak, devletine vergi vermek, adalet duygusunun güçlenmesini sağlamak ve bu beklenti içinde görev yapmak, çalışmak hepimizin ortak beklentisi" ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR İLE GÖRÜŞMÜŞ

CHP Genel Başkanı açıklamasında Selçuk Bayraktar ile daha önce görüştüğünü söyledi ve "Ben SİHA'ları yapan, şimdi Sayın Erdoğan'ın damadı olan iş insanıyla da görüştüm. Ama daha evlenmeden önce görüştüm. İkitelli'deki ofisinde görüştüm. Yaptığı başarılı çalışmaları orada gördüm. O zaman babası da hayattaydı. Engeller vardı engellerin kaldırılması için elimizden gelen her türlü çabayı gösteririz dedim. Çünkü bilim ve bilime değer verip bilimden yola çıkarak üretim, üretmeye bir şeyler yapmak dünyayı değiştirmek demektir. İnsanoğlu tekerleği bir milyon yılda buluyor. Bir milyon yılda tekerleği keşfediyor. Şimdi her saniyede birden fazla buluş var ve Türkiye bunun neresinde." dedi.

Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında önemli bir strateji olması gerektiği, bunun planlı programlı ve öngörülebilir bir stratejisi olması gerektiğini söyledi ve "Dört ayaklı bir stratejiyi hayata geçiremezse Türkiye, asla ve asla başarılı olamaz. Birincisi şu, demokrasi. Yani can ve mal güvenliği. Bir iş insanının dünyanın neresinde olursa olsun ister kendi ülkesinde ister yabancı bir ülkede yatırım yaparken ilk aradığı can ve mal güvenliğidir. Adalettir, demokrasidir. Bunlar var mı, yok mu? Amerika'ya da gittim, İngiltere'ye de gittim, Almanya'ya da gideceğim. Hangi adımları atmalıyız diye bu arayış içinde gittim. Demokrasi dediğiniz düşünce özgürlüğü demektir. Demokrasi dediğiniz yargı bağımsızlığı demektir. Demokrasi dediğiniz güçler ayrılığı demektir. Demokrasi dediğiniz düşünceyi ifade özgürlüğü demektir. Demokrasi dediğiniz insanların düşüncelerinden ötürü suçlanmaması demektir. Demokrasi dediğiniz medya özgürlüğü demektir. Bunlar iş dünyasına güven verir" dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç