Kılıçdaroğlu ile Akşener TOGG Törenine Çağrıldı: Yerli Araba Hediye Edilebilir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kılıçdaroğlu ile Akşener TOGG Törenine Çağrıldı: Yerli Araba Hediye Edilebilir

Hande Fırat yaptığı son dakika açıklamasında TOGG'un açılış törenine Kılıçdaroğlu ve Akşener'in davet edildiğini söyledi.

Taşıt 23 Ekim 2022 12:45 0
Kılıçdaroğlu ile Akşener TOGG Törenine Çağrıldı: Yerli Araba Hediye Edilebilir

TOGG'UN AÇILIŞ TÖRENİNE KILIÇDAROĞLU İLE AKŞENER DAVET EDLDİ İDDİASI.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu 'nun ürettiği yerli otomobil gelecek hafta banttan inecek. Gemlik Kampüsü'nde düzenlenecek törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak. Hürriyet Gazetesi Yazarı Hande Fırat kaleme aldığı yazısında söz konusu törene Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in davet edildiğini iddia etti.

Fırat kaleme aldığı yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 29 Ekim tarihinde yapılacak törene davet edildiğini söyledi ve "Sadece o değil Millet İttifakı’nın ikinci büyük ortağı İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e de davetiye gitmiş. TOGG sadece bir otomobil değil, girişimcilik, teknoloji ve inovasyonun buluştuğu fikri mülkiyet hakları tamamen Türkiye’ye ait, doğuştan elektrikli bir otomobil. 29 Ekim’de seri üretime hazır hale gelen araçların banttan indirilmesi ise tarihi olacak. Törene son dönem teknolojiye ilgisi dikkat çeken Kılıçdaroğlu ve Akşener katılacaklar mı, göreceğiz." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA BİR ARAÇ HEDİYE EDİLEBİLİR

Hürriyet Yazarı Hande Fırat yazısının devamında, Kılıçdaroğlu'nun davete gelmesi durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ona bir TOGG hediye edebileceğini söyledi. 

TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK?

TOGG'un fiyatı ile ilgili açıklamalar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. Bakan Varank açıklamasında aracın fiyatının aynı segmentteki diğer araçlarla aynı olacağını söyledi. 

TOGG fiyatının 800 bin lira civarında olması bekleniyor. Açıklama gelince finans7.com'da olacak. Takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç